זה משאיר לך חלק גדול מאוד מהתקציב עבור מסך, אפשר ללכת לשני כיוונים - מסכים מבוססי TN, בהם את יכולה ללכת על גדול - 22 אינץ' ב 1300 ש"ח בערך, אין טעם לשלם יותר, או מסכים עם פאנלים מתקדמים יותר כמו S-IPS או P-MVA שעולים החל מ 2000 ש"ח.
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי rlsf שמתחילה ב "מחשב בסיסי למשימות האלו יעלה..."
כמה נקודות...
המארז הזה באמת שקט מספיק? עניין השקט די חשוב, ומכיוון שהתקציב מאפשר, חשבתי שהמארז יהיה מהחלקים היקרים יותר.
האם המערכת הזו תוכל לנגן תכני HD סטנדרטיים מדי פעם?
בקשר למסך, פשוט לא יהיה לי הרבה מקום למסך הגדול מ-19", לכן חשבתי לקנות אחד בגודל הזה או אפילו 17". יש לך המלצות ספציפיות, או שכבר לא נהוג לקנות מסכים בגדלים כאלה?
המארז לא מייצר רעש, הוא עלול להגביר אותו במקרה של שיבכה לא טובה אבל המארז הזה בסדר מהבחינה הזאת.
רוב הרעש במחשב נגרם מהגופים החמים ביותר בו - כרטיס המסך או המעבד, כרטיס המסך במחשב הזה הוא מובנה ולכן מקורר פסיבית, המעבד הזה לא מתחמם במיוחד וגם כשהוא מתחמם לא מייצר הרבה רעש.
אין למערכת הזאת בעיה להתמודד עם תוכן 1080p.
לגבי המסך - יש את ה 971P של SAMSUNG שהוא מסך 19 אינץ' עם פאנל טוב יחסית ונמכר ב office depot אבל הוא מאוד יקר - קרוב ל 2000 ש"ח ואני לא יודע אם יש מסך 19 אינץ' שמצדיק מחיר כזה.
אפשר לקנות מסך 19 אינץ' מבוסס TN במחיר של 1000-1200 ש"ח, אני לא רואה סיבה להוציא יותר מזה על 19 אינץ' מבוסס TN.