לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 19-05-2008, 18:15
צלמית המשתמש של אסיף13
  משתמש זכר אסיף13 אסיף13 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.11.07
גלישה גלים בצבא

קודם כל אני מקווה שהשאלה הזאות לא תכעיס אף אחד , כמובן שזאות לא הכוונה שלה .
אבל אנא תענו לי בכנות, בלי התעצבנויות והכל .
אני את השיקולים שלי עושה , וכמובן שאני רוצה לשרת בצבא ולתרום למדינה , ואני רוצה להיות קרבי .

אבל אני גולש גלים , ורציתי לדעת ברצינות באיזה מקום יהיה לי הכי הרבה זמן לגלוש גלים ?

לאן אני צריך ללכת בצבא בשביל שיהיה לי כמה שיותר זמן לגלוש גלים (לאו דווקא שאני יחזור הביתה )
מצידי לסגור 21 אבל שתיהיה אפשרות לגלוש שם (אם קיים מקום כזה)

אני שמעתי בשייטת 13 הם יחסית גולשים הרבה , ושאפילו אנשים שלא גלשו מתחילים לגלוש שמה ושיש להם יחסית כמובן לצבא זמן לגלוש שמה , אבל אני לא יודע מה היא מידת האמינות של השמועה הזאות .

אז בבקשה אם מישהו יודע ..
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 19-05-2008, 18:26
צלמית המשתמש של אסיף13

בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי chatulim שמתחילה ב "יהיה לך קשה לא לעצבן פה את..."

כן אני יודע שזה באמת יהיה קשה ובגלל זה אמרתי שלוש פעמיים 'אוי וואי' לפני שפתחתי את הדיון כשראיתי שאת הגבת ראשונה

אבל תראי , אני אלך לקרבי בין כו .

אז אם כבר אני נותן מעצמי למה לא למצוא מקום שאני יוכל כמה שיותר להנות ?

ותחשבי על זה ככה, במידה ובשייטת אפשר לגלוש הכי הרבה אז אני ינסה לכוון לשמה ובמידה ואני יגיע אז הרצון שלי לגלוש רק תרם כי הגעתי ליחידה מובחרת .

אז בבקשה לא להתעצבן , אני לא מהפלצנים בחוף שלי שאומרים אם אני לא גולש בצבא אני לוקח את האזרות האירופאית שלי ועוזב כאן .

אני ממש לא כזה , צבא קודם לכל !
אבל אם כבר אז לנסות למצוא מקום קרבי שאפשר לגלוש בו כמה שיותר.

משהו .. חובלים ? שייטת ? כוח חי"ר שמרת ליד הים בעזה ?! חח
כל תפקיד בצבא
ישן 19-05-2008, 18:34
צלמית המשתמש של אסיף13

בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי chatulim שמתחילה ב "בוא נגיד כזה דבר- אם הרצון..."

זה גם נכון , אבל חשוב לציין שאני מפנטז על השייטת מגיל 8 עוד לפני שהתחלתי לגלוש ככה שיש לי גם רעל למקום הזה .

חוץ מיזה יש משפט שאומר " מי שלא גלש לעולם לא יבין "
ואני רק יכול להגיד לך שאין לך מושג איזה כוח יש לאהבה שלי לדבר הזה .

ככה שלדעתי הרצון למצוא מקום שאני יוכל לגלוש בו יכול לתת לי כזה רעל מטורף לא פחות מכל רצון אחר של מסורת משפחתית , רעל רגיל חח או אפילו חלום ילדות .

בכל אופן לשאלתי .. מישהו יודע איזה יחידה ?
מה עם חובלים ? אני יודע שבקורס אין זמן בגרוש אבל אולי לאחר הקורס יש ? גם אם זה אומר לקום ב5 בבוקר לגלוש לפני ?
ובשבתות יש אפשרות אם אתה בבסיס של חיל הים על הים ללכת לגלוש (אני יודע שזה נשמעת שאלה מפגרת מאוד ומה הסיכוי שכן , אבל אפילו אם יש סיכוי של 0.000000000001 אז אני מעדיף לשאול , וגם טכנית אתה לא יוצא מהבסיס כי לחיל הים יש קטע סגור של ים , בעיקר בבסיס של השייטת החוף ים שם מול המבצר הוא חלק מהבסיס בגלל זה נראה לי הם יכולים לגלוש בשבתות וגם בחו"ל שאין להם אימונים)
ישן 19-05-2008, 20:29
צלמית המשתמש של Xebu
  Xebu Xebu אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.03.05
שלח הודעה דרך ICQ אל Xebu שלח הודעה דרך MSN אל Xebu
בתגובה להודעה מספר 15 שנכתבה על ידי אסיף13 שמתחילה ב "כן הבנתי את זה . אבל אני מדבר..."

בתור קרבי באמת לא יהיה לא הרבה זמן, במיוחד לא בזמן ההכשרה (ששל חובלים היא ארוכה במיוחד - וקשה) וגם לאחר ההכשרה לא בטוח שיהיה לך זמן בשביל דברים, אולי כל יום ראשון לפני הצבא אם תקום באיזה 4 בבוקר.. אבל בכללי בתור לוחם לא יהיה לך זמן.
בתור גו'בניק זה כבר משהו אחר - אבל אמרת שאתה מעדיף להיות קרבי אז אני לא אניע אותך מזה.. למרות שאני חושב שאין שום דבר רע בלהיות גו'בניק.

אבל כדאי שתבין דבר אחד, יש כזה דבר ספורטאי מצטיי שעושה בעקרון מה אתה אומר פה - אבל הוא גו'בניק.ן (ולצערי לא נראה לי שהצבא תופס גלישה בתור ספורט).

ישן 19-05-2008, 23:24
  OrenH OrenH אינו מחובר  

חבר מתאריך: 18.10.07
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי אסיף13 שמתחילה ב "גלישה גלים בצבא"

בכל מקרה, בין אם תיהיה ג'ובניק ובין אם לא, אתה תסיים בבסיס כל יום ב5 וחצי, ותחזור הביתה, עד שתגיע והכל .. ותיהיה עייף...

בכל מקרה, אתה תוכל לגלוש בסופ"שים .. כמו שאנחנו הולכים לים כדי לראות בנות אתה יכול לראות גלים :] חח ..

הדבר היחיד שאני חושב עליו, זה לך להיות טבח אבל אתה צריך להיות מאוד לא מיוחד בשביל זה ולעשות תפקיד שכל מישהו שלהתקדם בצבא זה לא בראש שלו יכול לעשות.

בשייטת לא יתנו לך לגלוש.. אלא אם כן תיהיה סופר פז"מניק מקומבן בסדיר.. אבל ההכשרה ארוכה מאוד, קשה.. ולא לכולם, וגם אם אתה מאוד מאוד מאוד מאוד רוצה לא בטוח שתצליח להגיע.

מה שאתה בכל זאת יכול לנסות זה להביע את האהבה שלך לים במיונים ובגיבוש, וזה יעמוד לזכותך.. (בגיבושים שואלים מה הקשר שלך לים ובודקים עד כמה יתאים לך לעשות שירות בחיל הים.)

חוץ מש'13 אין עוד מה לחפש בחה"י

ישן 19-05-2008, 23:54
  sherminator sherminator אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.03.08
בתגובה להודעה מספר 20 שנכתבה על ידי OrenH שמתחילה ב "בכל מקרה, בין אם תיהיה..."

גבר אני חייב לציין שאתה כותב פה די הרבה שטויות לאחרונה (ואני לא אומר את זה הרבה).

ולכותב השאלה, תשמע לכל אחד שמתגייס יש תחביבים אם זה כדורסל גלישה או פיסול בקרמיקה, אתה צריך להבהיר עם עצמך מה יותר חשוב לך (אני חושב שכבר החלטת ששירות צבאי משמעותי) מה שכמובן
יגרור ויתור מסויים על הדבר השני, לדעתי אם אתה מחליט שאתה קרבי אז לך עם זה עד הסוף בלי לחשוב איזה בסיס קרוב יותר לים או איפה היציאות הכי טובות כדי לגלוש אלא באיזה מקום תוכל לתרום,
למצות את עצמך ולהינות בצורה המקסימלית(בלי קשר לגלישה) אבל זו רק דעתי,כמובן שיהיה לך זמן לגלוש בסופי השבוע וכו'.
בקשר לשייטת אני באמת זוכר שקראתי שבצוותים הותיקים הם די הרבה גולשים ומשחקים כדורעף בזמנם הפנוי(לא נראה לי שיש הרבה כזה) אם אתה רוצה קח את זה כעוד מניע להגיע לשייטת.

נערך לאחרונה ע"י sherminator בתאריך 19-05-2008 בשעה 23:56.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:03

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר