10-05-2008, 15:09
|
|
|
חבר מתאריך: 05.05.08
|
|
בעייה שמטרידה אותי כבר כמה זמן
אהלן.
אני בחור בן 19, לפני שנה הייתה לי חברה - החברה והאהבה הראשונה.
היה ממש מיוחד, אני זוכר יותר טוב מאשר רע (הפרידה)
אבל היא נגמרה. ואני ניסיתי להמשיך הלאה.
חודשיים אחרי שזה נגמר, הכרתי מישהי ממש נחמדה וחמודה, עשתה רושם שהיא הטעם שלי.
נפגשנו דיברנו והכל, והיא הציעה לי לעלות אליה הביתה, וראינו סרט והתנשקנו.
עד אז, לא הרגשתי משהו יוצא דופן, אבל כשהתחילה הנשיקה, קיבלתי כזה "בום" של "וואו.. מה אני עושה?" , זה ממש הרגיש לי כמו בגידה.
תיזכרו את הבום הזה כי הוא יחזור שוב בהמשך.
בכל מקרה, הרגשתי ממש לא טוב עם כל הסיפור, אבל כן, אני חרא של בנאדם, זה פיתה אותי להמשיך - לעמדתי אני יכול לציין שברוב המקרים היא זו שיזמה את זה.
בכל מקרה, ה"קשר" הזה דפק לי את כל התפיסה.
הפסקנו עם הקטע הזה.
משהו כמו 4 חודשים אחרי, הכרתי מישהי. ואיכשהו התפיסה המעוותת גרמה לכמעט אותו סיפור - ראינו סרט ואותו דבר. אבל שוב הרגשתי בום - אני עושה משהו לא בסדר, זה לא אני. אף פעם לא הייתי בנאדם שחושב מהכיוון הזה של הגוף.
זה הפסיק, היא שאלה מה איתנו, אמרתי לה שאני לא סגור על עצמי, אני לא יודע.
בידיוק כמה ימים אחרי, זה קרה שוב.
הפעם קיבלתי על עצמי ממש בום ענקי - מה אני עושה? תמיד הייתי נגד כל הגברים הנצלנים האלה , תמיד חשבתי שזה פסול , אז למה אני עושה את זה?! הגעתי למסקנה שזהו, אני לא רוצה לעשות את זה יותר. לא מעניין אותי, אם זה קורה שוב אני מסרב. וזאת הבעיה - שלא אני הוא זה שיוזם את הקטעים האלה , הבחורות יוזמות, ויישמע קצת צבוע מבחינתי אם אני אגיד שלא נעים לי לעצור את זה כדי שהן לא ייעלבו, אבל ככה אני מרגיש.
אני לא נהנה מכל הסיפור הזה, לא נהנה מהנשיקה ולא נהנה ממה שקורה אחרי, כי אני מרגיש חרא לגמרי.
החלטתי שאני לא נפגש יותר עם בחורות אצלהן בבית. לפחות עד שאני מבין מה אני עושה עם עצמי.
אני לא יודע מה לעשות, אני לא הבנאדם הזה, בא לי לקבור את עצמי על זה שהייתי כל כך אדיש לזה. מישהו ממכם יוכל לתת לי עצות?
|