07-05-2008, 13:09
|
|
|
|
חבר מתאריך: 04.11.04
הודעות: 1,484
|
|
האשכול הגדול #4 - אומצות (או סטייקים בעברית)
לכבוד יום העצמאות, חשבתי שכל אחד יספר איך הוא אוהב את הסטייק שלו
כמו שאמרתי, לא לצמחוניים, ומומלץ לקרוא אחרי האוכל
אז כידוע, האדם אוכל בשר משחר ההיסטוריה, את כל סוגי הבשר, אך ספציפית ל"על האש" מתאימים רק נתחים ספציפים (מדברים על הפרה), חלקים שהיו יותר עצלים במהלך חיי הפרה, מה שנותן להם את הרכות המיוחלת, כך שאם לצורך העניין תנסו לצלות שוק, חוץ מהרבה כושר לשרירי הלסת לא יצא לכם יותר מדי.. כמובן נהוג גם ליישן את הבשר כדי להוסיף לרכות.
אז איזה טיפוסים אתם? של אנטריקוט? סירלוין? פילה? אתם מהמעפנים שאוכלים "עשוי היטב"? או מפראי האדם שאוכלים "נא מאד"? עם מרינדות או טבעי? והכי חשוב, עם בירה יין או קולה?
אני באופן אישי הכי אוהב פילה, מדיום-רייר על גבול הרייר, בלי מרינדות, אבל כן לתת לו טבילה בשמן זית, שמשום מה מוסיפה פלאים לעסיסיות שלו. כל זה ביחד עם בקבוק גולדסטאר, ואני אדם מאושר
בדרך כלל אנו קונים את הבשר אצל הקצב המקומי המומלץ, אך אם כבר בסופר אפשר להשקיע עוד כמה שקלים ולקנות את הבשר של תנובה "אדום-אדום", אני באופן אישי מאד אוהב אותו.
שתפו, אוכלי הבשר
[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://www.chemistryland.com/CHM107/Introduction/BehindScene/steak.jpg]
|