04-05-2008, 01:09
|
|
|
חבר מתאריך: 08.04.06
|
|
לפי דעתי Light Sleeper עלתה על הנקודה הבעייתית שחוסמת חברים חדשים: השוואה.
אבל אני יכולה להבין אותך. אתה לא מתחבר לחדשים, ומה שאתה מחפש זה באמת הקשר האינטימי שהיה לך עם החברים הקודמים שלך. זה לא שאתה לא נותן צ'אנס, אבל אתה יודע שזה לא זה, כי לבנות קשר חזק חברי חדש זה לא רק לוקח הרבה זמן, אלא זה מבוסס על זרימה הדדית ופתיחות הדדית זורמת, וזה לא מה שיש לך כאן.
לדעתי יעל והדס נתנו את הפתרונות הכי טובים לאורך זמן, ואני רוצה להוסיף עצה משלי מהניסיון שלי: נכון, אתה לבד, אבל אל תתנהג לעצמך כמישהו שהוא לבד. אל תשבית את עצמך. צא. צא ביום העצמאות ובל"ג בעומר, אפילו לבד. עשה דברים לבד. תבלה לבד. אז מה? אם אתה לא רוצה/מרגיש להזמין מישהו לצאת איתך, אז לא צריך להשבית את עצמך ולשבת בבית ולא לעשות כלום ולהרגיש רע עם עצמך.
אם אתה לא תצא אתה מחליש את עצמך.
אם החצי השני (=החברים שלך) עזבו אותך, אתה חייב להיות שלם. לבנות את עצמך. לבנות תחושה של חוזק פנימי.
אם החצי השני לא רוצה אותך, ובסביבתך אין מישהו שאתה מחבר אליו, אז אתה חייב לצאת לשטחים אחרים ולחפש חברים חדשים קרובים ללב. לא להפסיק את החיפושים.
חברים טובים זו אהבת אמת, ובאהבה - כמו באהבה. אם היא נגמרת מאחד הצדדים, בהגמר רגעי האבל צריך לקום ולחפש. אין אהבת אמת אחת ויחידה. יש יותר מאחת, כי כולנו משתנים מבפנים.
חוץ מזה, מי אמר לך שבצבא לא תכיר חברים טובים טובים? הרי אחד מהקטעים הכי חשובים של הצבא זה הגיבוש הבלתי נמנע בין אנשים שבאזרחי הסיכוי שינסו להכיר אחד את השני הוא קלוש. בגיבוש רואים את האדם האמיתי מבפנים, לכן הסיכוי למצוא חברים ממש טובים וקרובים הוא הכי גבוה. Light Sleeper הציעה אפשרויות טובות של חוג, עבודה או התנדבות, אז מבחינתי אני הייתי מנסחת את זה בנוסחה אחרת: לך תנסה למצוא משהו (התנדבות, עזרה ראשונה, איזה שהם קורסים טורם צבאיים וכו') שמוציאים מתוך האדם את האמת שבו. שרואים דרכו את האדם האמיתי מבפנים. תחומים כאלה שיש בהם סוג של גיבוש. כי שם הסיכוי הכי גבוה להתחבר, כי החיבור הוא מהלב. וכל התחברות היא אמיתית לחלוטין.
אני לא מבולגנת, אני פשוט חושבת שכאוס זה הסדר של היקום...
|