30-04-2008, 01:23
|
|
|
|
חבר מתאריך: 08.05.07
|
|
אני לא יכול שלא להתלהב כול פרק מחדש.
אבל אם יש משהו שהוא בלתי נסבל - למרות נסיונות הכיסוי שברובן מוצלחים - הם זריקת עלילות לפח. ובניפ/טאק זה קורה פשוט המון! זוכרים את ד"ר סנטיאגו מהעונה ה-1 שפשוט פרחה מהמציאות?
ומה עם אן הש ששחקה את האישה בתוכנית להגנת עדים והבן שלה - הפרק האחרונות שהם כביכול *** הטריף אותי, אבל עוד יותר שאחרי זה פשוט התעלמו מזה כאילו זה לעולם לא קרה. אבל גולת הכותרת היא הסיפור של המבתר. בעוד שכול שאר העלילות שנזרקו הם טובות מאוד, זאת של המבתר לדעתי היא מגדולות העלילות שנכתבו אי-פעם - ביצוע מושלם. עונה 3 עושה ביה"ס לתסריטאים. אולי מישהו יודע מה יהיה עם הסיפור של המבתר? האם הסיפור ננטש לנצח? זה ממש מעצבן! אני יודע שבעונה 4 (ראיתי 6 פרקים ראשונים) לא מדברים על זה בכלל, יש התעלמות מוחלטת, ואני מניח שגם לא בעונה 5.
עונה 4 בינתיים מצויינת, מטורפת וחסרת עכבות לגמרי. אני פשוט מת על איך שהם "מחזירים" את אסקובר לתמונה, איך אהבתי את הדמות שלו. וגם היה נחמד לראות שוב את מייגן. מה באמת קרה איתו, אני זוכר שהוא הופיע בסוף עונה 2, אבל לא זוכר באיזה הקשר, מישהו זוכר?
ובכלל כול הסיפור של שון עם מוניקה, המטפלת איך שהיא ***, גדול, קצת מועתק מאיזשהו סרט.
והפסיכולוגית של כריסטיאן. כול פרק זה תענוג כזה שפשוט מנסה להשכיח את זריקת העלילות הזאת. וכול הסיפור עם מישל (בכול החזיתות) ועם מאט וקימבר, חבל"ז.
מעניין שהיא מדברת על חומריות ומחזיקה בוילה ענקית ויוקרתית עם כול מה שתרצה ועוד בזכות מה שהיא נגדו - העבודה הקודמת שלה.
טוב, נסחפתי בגדול הא? יותר מדי? 'צטערת.