25-04-2008, 22:17
|
|
|
|
חבר מתאריך: 10.12.07
|
|
בחייך...תפתח בבקשה את הראש לחידושים.הם פתחו.אתה שם לב לתוספת ניאו?
יהודים היו רק חלק נכבד בתעמולה הנאצית,אך ככלל היה רצון לטהר את החברה מ "זבל אנושי".ההוויה משתנה,האנשים מפנימים רעיונות חדשים,רק שהנוסחא נשארת כמעט זהה.
השאלה הכי נפוצה,נראה לי,שמופנית לאנשים כאלה היא:"איך ייתכן,שסבים שלך נלחמו נגד האוייב הנאצי וכרגע אתה מבטא אהדה להיטלר ותנועתו?".על זה יש להם תשובות מתוחכמות כמו:
"היטלר לא בדיוק היה חכם מספיק,עשה כמה טעויות..הסבים שלנו לא ידעו,נגד מה בדיוק הם נלחמים,עקב שטיפת מח סובייטית(קומוניסטית,בולשביקית-יהודית..)...היטלר לא היה מעוניין לרצוח את הסלאבים אלא רק את הקומוניסטים שבהם,ה"שבס-גויים""..ועוד ועוד.
פשוט מלבנים את הנאצים הראשונים וזהו.אכן האידאולוגיה השתנתה,כמו גם קומוניזם,ציונות,סוציאליזם.אך חוט השדרה נשאר זהה.
בעיניין התכנית.קודם כל, הראו לפני כמה שנים שלושה בחורים רוסיים(ולא ידוע לי,האם היה בניהם יהודי) בישראל שאמרו,שלא יעזבו את הארץ,עד שלא ישלימו את תכנית הרצח שלהם.בטח שמו להם מטרה להרוג מספר מסויים של יהודים ולעוף מפה. לא כולם כאלה,חלק הם סתם כנופיות,אך עצם התמיכה ושימוש בסימבוליקה נאצית,שמשתמשים בה אלפי תומכי תורה גזענית,הוא הדבר המדאיג .זה יוצר תחושת שייכות למשהו על-מדיני,זה מחזק אותם ומכניס אמונה במה שהם עושים.
נאצים של ארה"ב כמו גם של אירופה ורוסיה הם בעיקר מאותה חבורה עם שינויים מקומיים,וזה שבישראל אין ביטוי כל כך רחב לכך קשור רק בזה,שבכל זאת זאת מדינת יהודים,והתמיכה ברעיונות שלהם היא מזערית.
צריך להרוג אותם בעודם הם קטנים,זה מה שאני מנסה לומר.
|