לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 23-04-2008, 14:27
צלמית המשתמש של זיו
  זיו מנהל זיו אינו מחובר  
L'enfer, c'est les autres

חבר מתאריך: 21.11.01
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי IpDo שמתחילה ב "בשביל מחשב כזה אני ממליץ לך..."

כן, גם אני חשבתי, אבל מחקר בנושא העלה לי שאין הרבה הבדלי ביצועים אם אני מוריד מXP את כל האפקטים והסרביסים המיותרים, (טוויקינג כזה שירזה אותו לעומק כלשונך) ולעומת זאת, בעיות עם דרייברים, ועדכונים למערכת הפעלה קצת ישנה, יש ויש.

לגבי המלצותיך לתוכנות, אל תשכח למי אתה ממליץ... זה בסדר, גם אני חושב שאתקין עליו NOD בגרסה 2.7 (גרסה 3 כבדה בהרבה) למרות שההגנה שלו לא מספקת.
לגבי לינוקס, בשמחה הייתי שם, אבל הוא לא מיועד בשבילי. הוא מיועד למישהו שאם לא ימצא את כפתור ה"התחל" בצד הנכון, ואת הMS אופיס שלו, זה כאילו אין לו מחשב...

בכל מקרה, כל זה יבוא אח"כ. בנתיים אני בשלב החומרה.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 23-04-2008, 14:39
  IpDo IpDo אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.08.07
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי זיו שמתחילה ב "כן, גם אני חשבתי, אבל מחקר..."

חחח האמת שלא בדקתי את הטאג שלך
אני לא יכול להמליץ לך שום דבר לגבי החומרה, כי אף פעם בדקתי דבר כזה לעומק.

אבל לגבי התוכנה (ולמרות שזה לא קשור) אני יכול להגיד משהו.
תזכור שבכל מיקרה, גם בתצורה הכי מינימלית ה XP דורש 500MHZ ובתכלס הוא צריך הרבה מעבר לזה.
אתה צריך להסתכל יותר קדימה... אחרי ההתקנה והניקוי של הוינדווס (ויש כאן הרבה מעבר להורדת הסרביסים והאפקטים, צריך לשנות דיי הרבה ערכים ב Registry שלא נגישים ע"י הגדרות הWin... זה נובע מחוסר התאמה של ה Win למערכת כלכך חלשה וזה דורש הגדרה ידנית של המשתמש.
רק תזכור שאחרי שאתה מתקין הכל ומסדר הכל, אחרי שימוש מסויים במחשב הוינדווס מתחיל להסתבך בתוך עצמו, מה שמאט את כל העסק עוד יותר.
ה 2000 עדיין מתוחזק בצורה בסיסית, וקיימים חבילות עדכונים לא רשמיות שממהרות מאוד את כל העסק.
דרייברים זה ממש לא בעיה, ולא ניתקלתי בנתיים במשהו שלא קיים לו דרייבר ל 2000 מאחר והוא ממש דומה במבנה ל XP רק ללא כל השטויות.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 23:51

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר