בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי The Cheff שמתחילה ב "140 קניידלך ?! עשית את הסדר..."
...
לא , זה לא איקרא אלא ביצי קרפיון !
פשוט גוש של ביצי קרפיון אשר ניתן למצא בבטן הדגה.
תהליך הבישול וההכנה זהה להכנת קציצות הגפילטע ולמי שבכל זאת אוהב את הוורסיה האשכנזית של הקרפיון אזי מדובר בסוג של מעדן...
וואלה?.. פעם ראשונה שאני שומע שיש לזה וורסייה חריפה !... מעניין....
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי hagar_krispin שמתחילה ב "ווא ווא ווא אתה לא יודע איך..."
לגבי ה"גוש החלק"... גם את זה אנחנו אוכלים (האמת שכבר שנים אין מי שיכין את זה יותר) ומעולם לא ממש הבנתי מה זה !
אנחנו היינו קוראים לזה "חלב".... (MILK ) שהרי דג הוא יונק לא?...