אתה פועל נכון. להיות מאהב של מישהו זה לשים את עצמך במעמד נמוך שפשוט לא מכבד אותך. האהבה של "בת הזוג אליך" היא לא 100 אחוז מוקדשת לך, אם כן, היא הייתה איתך ולא עם הבחור שהקשר איתו גלוי. זה מלבד העובדה שאתה עומד באמצע מערכת יחסים של מישהו אחר.
בנוגע לאותה בחורה, יש לי מה להגיד עליה, אבל זה לא העניין. זה שהיא בוחרת להתחתן למרות שהיא בגדה בארוס שלה, מעיד משהו עליה. אני חושבת שמלכתחילה צריך להתרחק מעמדת המאהב, אבל רגשות זה דבר שהוא לרוב לא צפוי ושקשה מאוד לשלוט בו.
עצתי, תרחיק את האלכוהול. אל תיכנס לדבר שלילי אחד כשיצאת מאחר. אין טעם לשקוע בבקשות וייחולים מרים. זה מזיק לך ולא מועיל לשום דבר. את האלכוהול הזה תמיר לעיסוק אחר, חיובי. צא החוצה, נשום אוויר. תתרחק מהבחורה הזאת פיזית ונפשית. (אלא אם אתה מצליח לראות אותך ידיד שלה נטו, בלי שהדבר יזיק לך בדרך זו או אחרת)
אני מאמינה שמה שצריך לעשות ייעשה, בסופו של דבר. אולי הבחור יגלה מי היא באמת כלתו לעתיד, אולי יהיה להם טוב ביחד. הם זה לא העיקר. העיקר זה אתה. אל תסגור את עצמך. סיימת תקופה אחת, התחל תקופה חדשה! עשה אותה טובה יותר, פעל בה בתבונה, מתוך ניסיון העבר.
לא צריך לשקוע במרה שחורה, בשביל מה? למה זה טוב. מצא קשר חדש, שיהיה רק שלך- כמו שצריך, בלי לחלוק את הבחורה עם אף אחד.
בהצלחה!