מדעי היקום!!! כנסו! כל דבר כזה עוד לא שמעתם.
אני לא אנקוט בשם של המדע הזה.
האם חשבתם אי פעם מהי מטרתינו כאן? האם תהיתם ממה עשויה המחשבה, מהי מקורה?
האם תהיתם אי פעם למה אני?
עובדה שהכל מאותו הדבר, מאותו החומר, מאותו החלקיק הקטן והלא נודע לבן אדם.
האםד מורכב מתאים, מורכבים ממולקולות, מורכבות מאטומים, מורכבים מאלקטרונים ופרוטונים, מורכים ממה? וממה מורכב המה? וממה מורכב המה המה?
האם תהיתם אי פעם למה ואיך בעצם נברא האדם? הרי מערכת מסובכת שכזאת פשוט בלתי אפשרית שהטבע יבנה אותה ב"מקריות"... אותו הדבר לגבי כל חוקי הפיזיקה, כל הצמחים וכל החומרים המצוים בעולם.
האם שמתם לב שכל חלקיק דורש שלימות? בואו ניקח לדוגמא אטום, הוא יון (מצב שהאטום מעין משתגע חחח, כשחסר לו משהו או יש לו יותר מדי) גם כשהוא שלילי וגם כשהוא חיובי, האטום הוא דוגמא מצוינת למה שהאדם אמור להגיע אליו, שלימות. האטום עוזר גם לאטומים אחרים לקבל את השלימו ואם זאת עוזר לעצמו, אם 2 אטומים נפגשים, אחד שלילי נגיד בעל 4 פרוטונים ו3 אלקטרונים והשני חיובי עם 4 פרוטונים ו5 אלקטרונים הם שפוט מעבירים אותם מאחד לשני ונהיים ניטרליים, מושלמים!
האם תהיתם מה הוא ה'? מה הכח המדהים ששולט בכל? למה לו לברא יצורים נחותים כמונו, לתת לנו סבל שכזה? הרי הוא מושלם! אין זה מספק לו הנאה, תענוג בגרימת סבל לאחרים! אם הוא מושלם הוא רוצה רק טוב, לאחרים! לנו!!! אז למה להשתמש בסבל? הנה התשובה! הרי בתנ"ך מסופר שבהתחלה היה האדם שלם, נשמת האדם הייתה במצב שלימות. בוא נגיד כך. אתם עכשיו לוקחים פרוסת שוקולד, אוכלים אותה, אתם מקבלים תענוג? נכון? יפה, ואם אתם עובדים כל היום בלי הפסקה ואז לוקחים פרוסת שוקולד, אתם מקבלים תענוג פי 10 יותר גדול. והרי השם מושלם ורוצה לגרום טוב לאחרים, לתת תענוג לאחרים, הסבל נועד בעצם כדי להביא אותנו למצב שבו נגיע לרמה מספיק גבוהה, כל כך קרוב לבורא שבעצם נרגיש את התענוג הנפלא. אם נעמול בכדי להגיע אליו נקבל תענוג פי 10 גדול יותר מאשר היה בהתחלה כשהאדם לא ידע דבר אחר חוץ מתענוג (אדם אני מתכוון נשמת האדם).
עכשיו בואו נחזור למחשבה. כולם יודעים שמחשבה היא בעצם דפקים אלקטרוניים במערכת העצבית במוח, מעין סערת ברקים.
בואו נפענח זאת כך.
ממה נובע שינוי הסביבה? פעולה כלשהי, נגיד של בן אדם. ממה נובעת הפעולה? ממחשבה. ממה נובעת המחשבה שהיא בעצם הסערה שלנו? ..... אפילו למדענים ולרופאים הכי דגולים אין תשובה לכך, כולם אומרים שהמקור לא ידוע, תעלומה, וככל שניסו למצא פשוט נכנסו יותר מדי עמוק לתוך מחילת הארנב ופשוט אבדו שם, הם פשוט הפסיקו את המאמצים וחיים עם העובדה שזה לא ידוע.
אבל חשבתם אי פעם איך גלגול נשמות אפשרי? נכנסתם לדבר הזה ברצינות? חוץ מלחשוב על שנהשמה עוברת לגוף שנולד, מבחינה מדעית, חשבתם? כמובן שלא. אני אישית כבר שנים ניסיתי לגלות אם זה נכון ולתדהמתי גיליתי שזה אכן כך! כל מי שלמד את פעולות המוח ועבר קורסים רבים בנושא יבין איך זה אפשרי אם אני אתחיל להסביר עכשיו, אבל אם אני אתחיל להסביר זה יקח כ100 עמודים, אין לי כח לכתוב ספר.
האם חשבתם מהו המקור? בואו נחזור לשאלה שהמדענים לא הצליחו למצא תשובה. קיימים מספר יקומים (לפני מות אינטשטין הוא כתב על זה אבל חשב שבני האדם ינצלו את זה כמו פצצת האטום ולכן שרף, כמוסן שנשארו חלקים אלב לא הרבה). במוח שלנו קיים מעין "שער" אשר ממנו אנו שולטים על הגוף. אני יושב כעת, התודעה שלי שנמצאת מחוץ לשער שולחת אותות למוח שמפענח אותם, מחולל סערה פנימית ושולח לגוף כולו, הגוף עושה את הפעולה, מקבל נתונים ומחזיר למוח, המוח מפענח, מחולל סערה ומחזיר לתוך השער את כל המידע לתודעה.
התודעה היא בעצם ה"אני" שלי. האני האני!
אם יהיה ביקוש על המאמר אני אכתוב המשך! תהנו! מקווה שפתחתי את עינכם לעולם האמתי ועניתי על הרבה מהשאלות שלכם, לדוגמא: "למה יש פיגועים?"
ועוד פעם, לסבל יש מטרה, זה מעין דחיפה לדרך הנכונה, דרך להתקדמות לבורא.
למדע הזה קוראים מדע הקבלה.
למי שרוצה להרחיב את הידע שלו בנושא מוזמן לבקר באתר הרשמי
http://www.kabbalah.info/hebkab/index.php
ושתדעו שזאת לא דת אלא מדע!!! מדע שאינו סותר שום דת ושום מדע אחר אלא הפוך תומך בהם.
אגב יש סרט מדהים בנושא...
what the bleep do we know
הנה הטריילר
http://www.bleepspace.com/videos/trailers/WhatTheBleep320x240.wmv
והנה המלא
What.The.Bleep.Do.We.Know.2004.DVDRip.DivX5.avi
|