27-03-2008, 15:24
|
|
|
חבר מתאריך: 11.02.05
|
|
i640, לא ברור לי אם אתה כתבת את התגובה הזאת או שאתה מצטט מישהו אחר.
בכל מקרה אני ממליץ לכותב השורות להתיישב לכמה דקות ולשתות מים קרים.
ציטוט:
במקור נכתב על ידי i640
לא יאומן!
איזו גזענות קולוניאלית ומגעילה.
האם הילדים האוספים את התרמילים עושים זאת כדי לרגל? לגנוב? לפגוע בסודות המדינה......?
הסגנון של "לתפוס את החבורה הזו" או "אין בי חמלה לבחור שנהרג או נפצע" , מזכיר סגנונות אפלים של מוסוליני אולי?
elad , לעניות דעתי אין לך מקום בפורום כזה או אחר.
אני מניח שתתאים כנותן עצות בצפון קוריאה.
|
אין לי גם חמלה לפושעים יהודיים ואני מצדד בחקיקת חוקי מבצר במדינת ישראל אבל אם אתה כבר מתעקש אולי תוכל להסביר לי מדוע לא שומעים כל יום על יהודי שחוטף נשים ומחזיק אותן כשפחות בביתו, גונב רכבים באופן שיטתי, מסתנן ומטייל בבסיסי צה"ל, גונב ציוד צבאי ורכוש מדינה, דורס למוות שוטרים, גונב תמרורים, מבריח סמים ונשק ונוהג ללא רישיון?
אז אני מניח שאני גזען בגלל שאני מציין את העובדה שהם מעורבים בהרבה יותר מקרי פשיעה ובדרגות פשיעה חמורות יותר משאר האוכלוסיות בארץ באופן יחסי לגודלם באוכלוסיה.
אז אני מניח שלפי ההגיון שלך מדינת חוק זו מדינה בסגנון מוסוליני ומדינה שבה אין חוק היא דמוקרטיה נאורה?
ציטוט:
במקור נכתב על ידי i640
מה דעתך שנטפל קודם בכל הכח בפדופילים , בהורים מתעללים , ברוצחים , ברוצחים על הכבישים , ברוצחים על מקום חנייה ועוד ועוד.
|
מה זה קשור? בגלל שהחוק מקל ראש בכל הפושעים לא נתחיל לטפל בסוג אחד עד שיסיימו לטפל בסוג אחר? הגיון של גן חובה.
נושא השרשור הוא הגנבים שנפגעו שלשום בצאלים, אם הנושא היה ידו הרופסת של החוק הייתי מבקר גם את "מדיניות ההבלגה" של החוק ומערכת המשפט כלפי המקרים שציינת אבל, כנראה בגלל שאני גזען צפון קוריאני, אני מרגיש צורך לציין שהמשטרה לא מתקרבת בכלל לכפרים הבדואים ושאין ממש חוק בדרום.
ציטוט:
במקור נכתב על ידי i640
אתה (ולא רק אתה) שופטים קבוצה שמדינת ישראל הזניחה ולא טיפלה שנים רבות וזו הרי התוצאה.
ידוע לכם כי הממשלה אשרה תקציב של מיליארד ש"ח לשנים הקרובות לטיפול בעולים מאתיופיה ע"מ לפתור את בעית הקליטה. לא לבדואים
ידוע לכם כי חוות הבודדים בנגב הוקמו כדי לחסום בפני הבדואים שליטה על אזורים? אפשר לחשוב אילו אזורים!
|
אז לפי ההגיון שלך אני מניח שצריך לבטל את הקצאת התקציבים לטיפול בעולי אתיופיה כי עדיין לא טיפלו בבדואים?!
סלח לי אבל האתיופים, ועוד קבוצות רבות במדינה - יהודיות ולא יהודיות, סבלו מקיפוח והזנחה מצד הממסד ולא פנו לפשע. אז מה? מי שנדפק יש לו לגיטימציה לעבור על החוק?
אף קבוצה אחרת במדינה לא רואה את עצמה מעל לחוק ובהתחשב בעובדה שהבדואים בסיני עושים בדיוק מה שעושים הבדואים בנגב לא נראה לי שמדובר בנקמה על "גניבת אדמות ע"י האדם הלבן הרשע" כפי שאתה מנסה לצייר.
ציטוט:
במקור נכתב על ידי i640
כל אחד שיסתכל סביבו ובבני בייתו ועמו לפני שהוא "מוחק" אנשים שפשעם היחיד (במקרה זה) הוא כניסה לשטח אש.
לגבי ביטוח לאומי , הסתכלו סביבכם ולא תאמינו כמה זייפנים ורמאים מקבלים קצבאות ביטוח לאומי ונכות משרד הביטחון.
בושו לכם!
|
"פשעם היחיד שנכנסו לשטח אש" - בעיניי זה פשע די חמור וגם מבחינת החוק זהו פשע.
למה לדעתך הם נכנסו לשם?טיול להכרת הארץ?
יש בדואים שמשרתים בצבא ויש בדואים שהם אזרחים שומרי חוק - אלו לא החבר'ה שחטפו ח"ש לפני שלושה ימים בצאלים.
ועוד עצה - תנצור אש בבקשה עם קריאות ה"גזען! גזען!" שלך, בנתיים היחיד פה שעושה הכללות על בסיס גזעי הוא אתה שקובע שכל הבדואים הינם עשוקים וכל היהודים הם קולוניאליסטים.
|