18-03-2008, 15:56
|
|
|
חבר מתאריך: 12.12.07
|
|
אהלן מה המצב...
מה שאני מנסה לראות זה את ה Lease Time Expires ב CMD של ה AP שאני מחובר אליו
במקרה הזה הספציפי רציתי לבדוק האם יש אפשרות לבדוק מתי ה DHCP של הראוטר מקצה לי IP אחר, ולפי מה שהבנתי מדובר ב Lease Time ...
מה שאני מנסה לראות זה את התאריך שזה פג כשאני לוחץ IPCONFIG/ALL אני מקבל את כל שאר האינפורמציה באנגלית, אך התאריך של ה Lease Time מופיע לי בג'יבריש, ובהגדרות של CMD מופיעים לי רק 2 פונטים, ובזאת נשאלת גם שאלה אחרת, איך אני מגדיר פונטים שתומכים בעברית בכדי שאוכל לראות מה מופיע בג'יבריש ב CMD.
אני יודע שהשאלה הקודמת שלי באמת קשורה יותר למערכת הפעלה מאשר רשתות...
אך בעצם מה שאני מנסה לבדוק זה מתי פג התוקף של ההקצאה מה DHCP ל IP חיצוני כמו שאמרת (Public IP Addresses) והעניין בעצם הוא שאני רוצה להוריד מ Rapidshare כמה קבצים, וכל פעם שאני מסיים קובץ ורוצה להוריד קובץ חדש, אני מקבל הודעה שאני צריך לחכות לפחות 90 דקות עד להורדה הבאה... ומצאתי שאם אני מתנתק מהאינטרנט שלי, שבמקרה הזה הוא אינטרנט על בסיס Wi-Fi , אז זה כבר לא Local Area Connection שאפשר להתנתק ולהתחבר ולקבל IP שונה מהספק, אלא ה DHCP נמצא על הראוטר שמספק לי IP, ואני בעצם מקבל הקצאה של IP שיש לו Lease Time מסויים שאותו אני רוצה לברר, משום שאינני יכול להגדיר הגדרות לראוטר, או בכלל להתנתק מאיזה Local Area Connection, זה פועל על בסיס שונה, שבו אני לא יכול סתם להתנתק מחיבור ה Wi-Fi ולקבל IP חדש... ולכן רציתי לבדוק מתי פג התוקף של ההקצאה ל IP שקיבלתי, בכדי שאוכל להבין זאת יותר לעומק ולפתח זאת... רציתי לשאול את המומחים והמבינים בנושא...
מקווה שהבנת למה אני מתכוון, אני פשוט רוצה להבין איך אני יכול לגרום למצב שאוכל לקבל IP שונה מ ה DHCP שמשודר דרך ה Access Point של התקשורת Wi-Fi...
תודה מראש!. רעיונות נחמדים יתקבלו בברכה!
|