13-03-2008, 19:36
|
|
מנהלת פורומי הצילום
|
|
חבר מתאריך: 12.04.05
|
|
אוה, אני ממש משמינה פה מנחת. אני חושב שאני אתן לך ציון 90 (כדי שיהיה לאן לשאוף) ב"לימודי דוסים".
סיון - אני רק אוסיף על ההסבר של מתן שאני, באופן אישי, גם כשאני מוזמנת לחתונות על תקן "משמחת", לא רוקדת יותר מבחתונה אחרת (קרי: כחצי דקה במצטבר), פשוט כי אני לא אוהבת את זה. ולא בכל חתונה יש אנשים שנמצאים על תקן משמחים (בד"כ ברגע שהכלה עברה את גיל 22 והחתן את גיל 24 - הם כבר מזמינים את החברים בהזמנה רגילה, כי במילא כבר לא מזמינים את כל המחזור וכו'. זה לא כמו בחורה בת 19 שהרגע סיימה י"ב ומזמינה את כל בנות המחזור שלה, מה שיכול להגיע ל-120 בנות, וחתן בן 21 שמזמין את כל החבר'ה מישיבת ההסדר, עוד כ-120 בנים...). כלומר, "משמחים" זה לא מקצוע או תפקיד, זה פשוט שם של מנה . זה מנות כאלה קטנות - בורקסים, אורז ושניצלונים, או משהו כזה. לפעמים יש שולחנות ישיבה מסודרים, ולפעמים זה יותר חאפר. השם ניתן למנות כי האנשים האלה בד"כ מגיעים כדי לשמח את החתנכלה, בניגוד לדודות הפולקע שבאו מסיבות אחרות לגמרי... אבל אף אחד לא כופה על החברים לרקוד מלא וזה (אולי חוץ מהחברים האחרים: "נווו, בואי איתי כבר, למה באת אם לא בשביל לרקוד לה?!" <כדי לצלם>).
|