כולם יודעים שלחזור לצבא מרגילה זה הדבר המשביז ביותר בעולם. וחשבתי לי שיהיה נחמד אם תכתבו לי הודעות עידוד. ויהיה ממש ממש כיף לחזור אחרי ה 21 ימים האלה ולקרוא את כל ההודעות האלה. וכן, אני מצפה שתחזיקו את האשכול הזה בדף הראשי כל ה 3 שבועות האלה.
Snoopi אני מצפה להודעה גם ממך, כן כן!
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי dj marky mark שמתחילה ב "אני הולך לסגור 21 אז יש לי בקשה קטנה ממכם."
אז יש שם שלושה חיילים שיורים בזומבים בעיר. סבבה. בסוף נגמרת להם התחמושת וזה והם מבקשים
חילוץ. וואלה, הם רואים מסוק עף מעליהם (העיר בסגר טוטאלי, אגב) ורצים לבניין שהמסוק מגיע מעליו.
הם רק מגיעים לבניין, והמסוק מפיל משהו ומתחיל לעזוב. אז אחד אומר מה זה איזה בעסה הם לא ראו
אותנו? והראשי (שאגב, מגולם על ידי שחקן ישראלי, עודד פהר, זה שהיה במומיה וזה) עושה לו הם ראו
אותנו ועוד איך.
אז קיצר, השאירו אותם בעיר שאי-אפשר לצאת ממנה, בלי תחמושת, מלאה בזומבים הזויים ובוירוס
מטורף שיהפוך גם אותם לזומבים אם ידבקו בו, ושעומדת להיות מופצצת בנשק גרעיני בתוך כמה שעות.
מה חשבתי לעצמי עליהם באותו רגע שראיתי אותם? את מה שיש לי להגיד לך עכשיו: כל הזין בצבא.
בתגובה להודעה מספר 37 שנכתבה על ידי צ'נדלר בינג שמתחילה ב "[font=Verdana]תארת עכשיו את:..."
ממש לא.
תראה את הסרט השלישי ותדע שאני דיברתי עליו.
באני האגדה, הוא נשאר הבן אדם האחרון והוא בעצם ניסה לפתח אנטיוירוס, ואז הגיעה אישה עם ילד שדרכם הוא העביר את האנטיוירוס הזה.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי dj marky mark שמתחילה ב "אני הולך לסגור 21 אז יש לי בקשה קטנה ממכם."
מה פתאום כולם נעלמים בצבא?!
לא אהיה רעה
בוא הביתה
עוד מעט שוב בוקר יזרח
ולבד עצוב פה כל כך
בוא הביתה
בוא תראה הכל מוכן
ואני עוד קצת בוכה ומחכה
ויהיה לי פה עצוב
אם אתה עוד לא תשוב
אז בוא אז בוא כי מאוחר
אז בוא הביתה
אני כבר לא אבכה לא אצעק
לא אהיה רעה
בוא הביתה
הסתכל כל כך מאוחר
עוד מעט יהיה כבר מחר
אז בוא הביתה
בוא תראה איך לכבודך
פה הכנתי ארוחת מלכים
התנור בוער וחם
בוא תשב אל השולחן
אז בוא אז בוא כי מאוחר
אז בוא הביתה
איני רוצה להיות לבדי
בוא תהיה איתי
נערך לאחרונה ע"י snoopi בתאריך 10-03-2008 בשעה 20:03.
חבר, 21 יום בלי מחשב??????...
תחזיק מעמד!!! :- ) בהצלחה!
CHRIS MARTIN: Coldplay is for people with great taste, intelligence, incredible good lookingness, talent, ability, success, grabbing of life. Coldplay's for people who know what life's about. They're always entertaining. Delightful to talk to. Sweet, charming, incredibly good in bed. Virile. They have incredible success with girls, or boys, or both. They're generally just the world's best citizens.. Maybe I'm biased, but I'm definitely right
ועוד עשרות מליונים בצבאות שונים בעולם סגרו ועדיין סוגרים חצי שנה - שנתיים (אני מדבר על העשור
האחרון, לא בתקופת מלחמת עולם בה סגרו 2 - 3 שנים שלמות).
אתה משהו מיוחד כאילו?
קצת פרופורציות.
מצטער על המניאקיות.
בתגובה להודעה מספר 65 שנכתבה על ידי snoopi שמתחילה ב "אם אתה מצטער על המניאקיות למה..."
אם הבן אדם רצה כמה מילות עידוד אז גם אלפי החיילים שסוגרים עכשיו 21 צריכים גם מילות
עידוד באופן אישי ופרטני אחד לאחד, והרוב ממש לא מקבלים את היחס הזה וגם לא קרדיט.
קריעת תחת או לא, 21 לא משהו יוצא דופן שאף חייל אחר לא עושה חוץ ממנו.
אז אם הרבה חיילים אחרים לא מקבלים את הקרדיט ואת העידוד זה אומר שאף אחד אחר לא צריך לקבל את זה?ממש אבל ממש לא!
שים לב כמה אנשים באשכול הזה תמכו בו, ועודדו אותו.. אני חושבת שפחות אדם אחד שיעודד ממש לא יזיז לו, אבל עצם העובדה שאתה חושב שלא מגיעה לו התמיכה והעידוד של האנשים בפורום ממש מעליבה.
(אני בעצם חוזרת על דבריו של דרגון, כל מילה שלו היתה במקום).