21-02-2008, 00:02
|
|
|
|
חבר מתאריך: 16.09.06
|
|
ברירת שמשון
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי kick_the_reverb שמתחילה ב "הזוי מאוד, אבל: איזה אתר יש להשמיד ראשון?"
כבר עשינו את זה בעבר בשרשור הזה.
אז הנה 2 הסנט שלי.....
ראיתי פעם סרט שממחיש בצורה יפה את תרחיש מצדה (נראה לי שזה אחד מהמותחנים של טום קלנסי).
באיזה דיון גנרלים בארה"ב מראים את מפת המזה"ת, ויש פיצוץ בלתי קונבנציונאלי באזור חיפה (לא זוכר מאיזה סוג, נראה לי אטומי), ישראל לא בטוחה מי תקף אותה (הפצצה מוגנבת לישראל ע"ג ספינה ומפוצצת בים מול נמל חיפה) אז קהיר, דמשק ובגדד מופצצות באטום (סרט קצת ישן, עירק עדיין באיום), ישראל מופצצת בעשרות פצצות כימיות וביולוגיות שמקיפות את כל שטחה, 150 טילי אטום שישראל משגרת פוגעים בכמעט כל נקוד על המפה, המדינה היחידה שנשאר עם מי לדבר בה היא ירדן.....
בתרחיש מצדה (או ברירת שמשון, תלוי איזה תקדים אתם מעדיפים) אמיתי לא נצטרך כל כך הרבה פצצות.- אני סופר אחת לכל עיר בירה חשובה (קהיר, דמשק וטהראן).
- אחת לקום (סתם קנאות דתית אנטי-שיעית שלי).
- אחת מלוכלכת במיוחד בסכר אסואן תזהם את המים, תשמיד 50% מאספקת החשמל של מצרים ותוך 20 שנה תהרוג מעל ל 80% מאוכלוסיית מצרים בצמא/הרעלה.
- אחת מלוכלכת במיוחד באגם אסד (ליד הסכר - שוב שילוב של שיתוק מקורות חשמל והרעלת מקורות מים).
- אחת מלוכלכת במיוחד בג'יסר א-שוגור (צפון מערב סוריה) להרעיל את יתרת מאגרי המים הגדולים בסוריה.
- אחת מלוכלכת במיוחד בימת אורמיה (ריזייה בכורדית) בשביל עיקר מאגרי המים באיראן.
- אחת בשיראז (מאגרי מים ומרכז מסחרי לאומי).
- ואחת באהון (ריכוז עיקר שדות הנפט הפעילים באיראן, ויתרת מאגרי המים הגדולים).
עד עכשיו ספרתי 10 פצצות, כשאת רובן הייתי מעדיף לחמש ברש"קים מדור ישן (טווח פיצוץ אפקטיבי קטן יותר, אבל הרבה, הרבה יותר נשורת... ואם כבר נכנסים לפינה הזו, מישהו אמר פצצת קובלט?).
מי באמת צריך יותר?
|