18-04-2005, 22:25
|
|
מנהל פורומי צבא ובטחון, מילואים והלוחות
|
|
חבר מתאריך: 07.04.02
|
|
|
אצלי עובד יופי
כנס לאתר הבית של החברה
בחר בproducts
בעמודה השמאלית בחר למטה בחר GALIL
ישנם מוצרים נוספים לגליל/גלילון/מיקרו גלילון בעולם כמו מתפס קלאצ', מתפס עם ידית הסתערות, כידון (כמעט כל כידון מערבי מתאים), מתאם לכוונת טלסקופית/לילה (זנב סנונית), מתאם לכוות השלכה (כמו מפרולייט מפאור 21) דורגלים (מתחברים בגליל בתפס המקורי ועל גלילון בחור שאתה קודח במיוחד במתפס) ועוד ועוד...
אני לא יודע היכן תוכל לרכוש משהו כזה. תוכל להרץ חיפוש ולנסות למצוא את התמונות של הזנב סנונית שלי והטלסקופ שהעליתי פעם לפורום (הישן). ישנם אתרים בחו"ל של אספני אביזרי גלילון, תוכל לחפש שם.
אה!
נזכרתי במשהו נוסף: אפשר לרכוש "בולם רתע", או בשם שאני יותר מחבב "קת ויתור עצמי" וכיס למחסנית ספר שמתלבש על הקת, בחנויות הציוד לחיילים.
תוכל לנסות להשיג מחימושניקים מויישלך להלביש על תפוח הדריכה וגומיות למחסנית: ארוכה להלבשה על גוף הנשק או שתים קצרות (אוטמות של מרסנים או מחז"שים) להלבשה על הקת.