13-02-2008, 17:15
|
|
|
|
חבר מתאריך: 28.11.07
|
|
מחזק מאודד את מה שאמרתם בקשר ליובל עילם והיחידות המובחרות !
לוחמים של גולני , נחל ,שריון ,תותחנים ו"אפילו" גדודים (אנשים כבר חושבים שגדודים זה יענו
מטומטמים בע"מ אפילו שזה לא נכון ) הם עושים את העבודה השוטפת ומחזיקים את ישראל מוגנת .
היחידות עילית כשמן הן ,יש להן מטרות ספצפיות ומיוחדות ,אך הם לא שוות יותר מיחידות אחרות, אי אפשר שכל הצבא יהיה עלית .
ואנשים אומרים וואלה אם אני לא מקבל שייטת ,סיירת מטכ"ל אני ניהיה גובניק כאילו כל השאר זה חרא , וזה אנשים שגם יאכלו סרט שהם יגיעו לשם כי הסיבה היחידה שהם הולכים לשם זה כי הם חושבים שהם יהיו סטיבן סיגל (הזה מלמעלה גנב לי את הרמבו חח) ושהם יהיו כמו בסרטים .
בכל מקרה צריך להרים את המצב רוח לכל הלוחמים החירניקים.. ולהסביר להם שהם תותחים ושהם עושים עבודת קודש .
ובקשר לאנשים שאמרו שהכושר זה ביזבוז זמן אז ככה :
א. כושר זה דבר בריא לחיים זה לא רק שהתעוררנו עכשיו לקראת הגיוס , אני אישית במסגרת תחרותית של דברים כבר מגיל 5 (ואם מישהו יודע מה זה כדור מים הוא מבין שלשחק כדור מים תחרותי זה כושר לא פחות מהכושר של לוחם שייטת )
ב.לרוץ עם משקל על הגב זה נורא , גם אם התוכנית שלי יש לה עומס , אפילו שאני חושב שאני מבין בכושר עדיין לא תפסתי תחת ובאתי למאמן בחדר כושר ואמרתי לו שיבנה לי תוכנית .
ג.נכון, ראש זה הדבר העקרי הגיבושים וסיירות וקובעים לאן תלך לפי הראש והמוטבציה שלך ולא לפי הנפח של הריבועים שלך , אבל ..
הכושר מפתח לך את המנטליות כי יש לך מאבק גם באימונים שלך , כל פעם אתה רוצה להפסיק אבל אתה ממשיך
הכושר נותן לך תחושת ביטחון שהיא ממש חשובה , אתה אומר וואלה אני מוכן לזה , אתה מרגיע את עצמך , ואתה לא מגיע לגיבוש אחרי שהעליה במדרגות לשתות מהקולר גרמה לך לדופק שלך 190
וגם כמו שאמרו הכושר נותן לך פור , הקטע שאתה לא יכול יותר לזוז ברגלים ורק הראש עובד יגיע כמה שיותר מאוחר .
אבל תזכרו אל תלכו בליינד על הכושר ותדפקו את הגוף , ואל תבואו חודש לפני יום סיירות או גיבוש ותתאמנו כמו חמורים כי זה לא טוב .
אם יש לכם זמן עד ליעד , תתחילו לאט לאט ותעלו את הרמה לאט לאט
אם אתם קוראים את התגובות פה ועוד חודש יש לכם איזה גיבוש או משהו , אז לא נורא אל תלכו לים ותרוצו 348 ק"מ זה לא טוב , תתאמנו על 2 ק"מ ותעלו קצת ל3 .. יותר מיזה אתם לא צריכים בדוגרי בשביל לעבור גיבוש . אנשים עושים יותר מזה בשביל עצמם ובשביל אולי לעשות את זה יותר בקלות
ואל תשכחו ! יש חיים חוץ מכושר ,תצאו ,תקראו,תציירו, תיהיו יצירתיים
כי גוף של שוורצנגר עם ראש של יונה לא שווה יותר מגוף של נורמאלי עם ראש עשיר ומופתח !
(וואי יצאתי איזה סבאלה שאומר את המילים האחרונות שלו לנכדים חח חס וחלילה )
|