05-02-2008, 04:11
|
|
|
|
חבר מתאריך: 16.08.04
|
|
"אחי! אני מבין! שריון זה חר*" - מבקש מידע על השירות בשריון
שלום לכולם, אני ניר, כרגע מיועד לשריון. שזה אישית לא כל כך מפריע לי, אומנם לא סימנתי את זה במנילה, ונורא רציתי נח"ל (מסיבות באמת לא ידועות) ויש לי באמת הרבה מוטיבציה לשרת בחי"ר ולצאת ליחטיות(משהו שבשריון אני לא מתכוון לעשות).
אבל כשאני חושב על זה, מה רע לי? אני מאוד ממוגן (למרות שזה לא השיקול שלי, אבל זה שיקול never the less) אין יותר צ'יפסרים, אני חושב שיש לי מספיק פרוטקציות בשביל להבטיח כמעט לגמרי שירות על מרכבה ארבע, אומנם אני לא אצא ליחטיו"ת, כי אני בכל זאת אוהב את החיים שלי, ולא כל כך בא לי למות, אבל זה נראה לי שירות קשה וטוב, שירות בטנק נראה לי אחלה דבר.
אבל, אני שומע הרבה " אחי, שריון זה חרא של אנשים" "אחי אני מכיר מישהו שהיה בשריון והוא רק סבל" "אחי אל תלך לשריון, תסרב פינוי" (במיוחד הרבה כאלה, שזה יכול להיות נחמד כי הקצין סירוב שהולך להיות בבאקו"ם הוא מישהו שאני עובד אתו כבר למעלה משנה =] ) ואני שומע די הרבה כאלה ופה נכנס האבל הנוסף, כל הדברים האלה שאני שומע, או לפחות הרוב המוחלט מגיע מאנשים שעוד לא התגייסו בכלל, ככה שאני מניח שהדבר הטוב ביותר לעשות הוא לא להקשיב, יש אמת כלשהי? אפילו קטנה בדברים של החבר'ה האלה?.
אז אחרי הפתיחה הארוכה (מצטער =\), אשמח לקבל תגובות מאנשים ששירתו או משרתים בשריון. קצת על האיכות של האנשים, על התפקוד השוטף, על השירות בטנק ובכלל על החייל. כי אומנם אני בסהכ בן 18 ואין לי שמץ מה אני רוצה... אבל אני כן מבין שלא יכול להיות שבנחל יהייה לי כל כך יותר טוב, בכל זאת אותו צבא... לא?.
סליחה על החפירה המטורפת ותודה למי שיענה.
נערך לאחרונה ע"י ILFighter בתאריך 05-02-2008 בשעה 04:13.
|