לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 03-02-2008, 14:58
  Rotten_Eddie Rotten_Eddie אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.11.04
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Rotten_Eddie שמתחילה ב "מחשב שמתרסק - מחפש אחר תוכנה בנצ'מרקינג"

יש למישהו לינק מהיר ל 3Dmark?
כי מה שאני מוצא יורד ממש לאט.

בנוגע לתקלה - תובנות חדשות, אולי זה יסייע למישהו לעזור לי-

כשאני טוען משחק, הכל סבבה. גם לדוגמא אם זה call of duty 4, השלב נטען וגם אם אני מת ויש quicksave, אז המחשב ממשיך לעבוד.
אם אני עובר שלב, אז אחרי שהשלב יטען והמסך של המשחק יעלה, המחשב יתרסק בדרך שמצויינת לעיל.
אם אחרי ששיחקתי בcall of duty בלי לעבור שלב, ואני אעבור למשחק אחר, אחרי שהוא יטען את השלב - המחשב יתרסק. עושה רושם שהתקלה מתפשטת... בהתחלה זה לא קרה לי לדוגמא עם company of heroes באופן רציף - עכשיו כן.
משחק אחר לדוגמא כמו the witcher שיש בו הרבה מעברים בין "מסכים", לא מתרסק, אלא אם כן נכנסתי ויצאתי מחדש, או נכנסתי ממשחק אחר.
אני חושב שזו תקלת תוכנה..
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 15-03-2008, 10:34
  Rotten_Eddie Rotten_Eddie אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.11.04
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Rotten_Eddie שמתחילה ב "מחשב שמתרסק - מחפש אחר תוכנה בנצ'מרקינג"

טוב אני ממש מאבד תקווה...

התקלה הזו, יש לה כל מיני שטיקים, דוגמאות:
מצאתי שאם עברתי שלב בCOD, המחשב טוען את השלב הבא, המסך משחק עולה, אני מהר יוצא מהמשחק ואז נכנס, המשחק עובד.
במשחק hellgate london, המשחק רץ חלק גם על רזולוציה גבוהה ופיצ'רים גבוהים, אבל אם אני נכנס פעמיים נגיד לin-game menu כמו לinventory או quest log, המחשב מתרסק.
משחק כבד יותר כמו gears of war, לא מפיל את המחשב(חוץ מפעם אחת), וזה כולל בקטעים שקשים לעיבוד למחשב - הframe rate יורד בערך ל0, אבל המחשב יוצא מזה מבלי להראות הודעת שגיאה.
המשחק crysis, לפעמים הוא עובד, לפעמים לא- ואז זה הוינדוס שנופל ומראה הודעת תקלה רגילה....

יכול להיות שיש לי ספק כח חלש מדי? כי הגדלתי מאוד את הזכרונות שלי.
מזכרונות ceon מעפנים של 512 mb, לשני סטיקים של OCZ 2gb 3cl(ה3200+ value series).

איזו תוכנת אבחון יכולה לבדוק מה הבעיה?
כי כבר בגלל זה שלחתי את הכרטיס מסך לבדיקה/תיקון, וזה עדיין קורה. אני כמעט בטוח שהבעיה צצה מאז שהחלפתי זכרונות. אבל כמו שאמרתי, memtest רצה כמו שצריך בלי בעיות.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 05:46

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר