|
13-02-2008, 19:22
|
|
|
|
חבר מתאריך: 08.05.07
|
|
ועכשיו תשובות חלקיות לשאלות שלך, צ'נדי!!!!!
בתגובה להודעה מספר 85 שנכתבה על ידי Mithrandir21 שמתחילה ב "צ'נדי, תשובות חלקיות לשאלותיך + חדשות מסעירות!!!!!"
קבלו בבקשה את התיאוריה האחרונה ששמעתי, לדעתי אחת המדהימות ולאו דווקא בהקשר של אבודים.
לפי התיאוריה, שלפי אחד המפרסמים שלה נתמכת כמציאות אמיתית בעולם ע"י כמה מדענים (אני יודע שזה נשמע מגוכך), קיימים בעולם 12 פורטלים, לא אתר אינטרנט, אלא כמו שער שבהם קוראים תופעות קשות וקיצוניות של מגנטיות, מכשירים מקולקלים, בעיות קליטה וכדו'. בעזרת השער הזה, לפי התיאוריה, אפשר לנדוד בין 12 הנקודות הללו. לפני שאני אמשיך צריך לציין שלפי מה שאומרים התיאוריה הזאת קיימת לפני שהסדרה התחילה כך שלא להתרגש מהמקריות. בכול אופן, משולש ברמודה הוא דוגמה טובה של אחת מהמקומות האלה. נקודה נוספת נמצאת ממזרח לאוסטרליה, שם לכאורה התרסק המטוס ועוד נקודה נמצאת מצפון לניגריה, במדבר סהרה. ניגריה נשמע מוכר, נכון? מאיפה הגיעו יימי ואחיו אקו? נכון, מניגריה, כך שזה יסביר בין השאר אולי איך הגיע המטוס של יימי אל האי, ואיך כביכול כריסטיאן (אבא של ג'ק) הגיע אל האי גם הוא. מעניין, נכון?
אני חושב שאמרו עוד ואפרופו תיאוריות, שמעתי בקטע הזה תיאוריה על כך שדניאל היא בעצם אנני (הילדה הקטנה שהייתה חברה של בן כשהוא היה קטן, ושהיא נתנה לו את הדובי הוא שהוא נתן לה, לא זוכר) והטענה בעד היא שכשסעיד הגיע למחבוא שלה הדובי נמצא שם על השולחן.
טוב, יש עוד הרבה, אתם צריכים פשוט לשמוע את הקטע, זו איזשהי תוכנית רדיו אני חושב באנגליה, של 3 חבר'ה שעושים סיעור מוחות אחרי כול פרק. זה די ארוך, כ-30 דקות, אבל שווה כול שנייה. הם גם מנתחים את הלחשושים שנשמעו בפרק הראשון לעונה 4 כשהארלי הגיע לבקתה של ג'ייקוב, מדהים: http://darkufo.blogspot.com/2008/02...-episode-2.html
צ'נדי, אני מקווה שזה ענה לך על משהו או לפחות קצת הסעיר לך את המוח, רוב השאלות שלך הם תעלומות שעוד לא נפתרו ואין לרוב האנשים מושג אלא פשוט רעיונות לא מוכחים.
לגבי הקטע עם דניאל פארדיי. זה בטח לא פלאשבק, זה קרה לכול המוקדם לאחר שגילו שהמטוס התרסק. יכול להיות שזה משהו בו בזמן למתי שדווחו שהמטוס התרסק ואז אולי הוא בוכה בגלל שהוא הכיר מישהו, או אולי סתם בגלל שהוא כוסית שבוכה מכול דבר קטן,. מה זה קשור לאחרים בצוות שלו ומאיפה אתה יודע שאלו היו פלאשבקים? יש שטענים שזה חסר משמעות כי בסה"כ רצו להציג אותם כדמויות ומה הם עושים. אני הייתי יותר מתייחס לעובדה שלא הראו את הראש של החברה שלו, דאן דאן דאן!!! או שבבית של גברת גרדנר, האישה שאליה בא מיילס לערוך את טקס גירוש הרוחות שלו או מה שזה לא יהיה, הופיעה על הקיר תמונה של הנכד הנרצח שלה שנראה באופן די מבהיל כמו יימי, אחיו של אקו. אולי זאת גם הייתה הקלטה והוא פשוט רצה לראות שוב, בכול אופן. אבל יותר סביר זה מה שאני אכתוב בהמשך.
מי אומר שלא יסבירו בצורה לוגית את ההיגיון מאחורי החזיונות של דזמונד והיכולות של מיילס?
ואפרופו מיילס, תקשיבו לזה: http://losteastereggs.blogspot.com/...sed-speech.html
התיאוריה הרווחת כרגע, שגם אני העליתי אותה בפורום ב-IMDB, היא שדארמה באים לנקום בבן על הטיהור שביצע בחברי דארמה. איך יכול להיות אתם שואלים: בהנחה שהקבוצה אליה בן שייך (מישהו אמר מיטלוס??? חחח) מתחרה בדארמה, אולי בדארמה הבינו שאי יצירת קשר מתוכנן של עובדי החברה על האי איתם היא סימן שחיסלו אותם, או שיש מישהו שברח איכשהו או דיווח להם. האנשים בקוטב בסוף העונה ה-2 שאמרו ל-פני שהם מצאו אותו (דזמונד) (ולא רוסים ולא ספינה, ממתי יורד שלג בים, צ'נדלר? ואתם תמים מאוד - תקשיב) מצאו את מיקום האי למעשה וסביר מאוד שהם פשוט העבירו את המידע למת'יו, אתה מבין? בהמשך למה שכתבתי מקודם - יותר סביר שמת'יו ודארמה זייפו את התמונות של המטוס, שהרי, איך יכול להיות שהוא במים, בשביל לעורר עניין, גם את של חברי צוות "החילוץ" (אף אחד לא שאל על המטוס במים, דרך אגב).
DanDS, לגבי מה שאמרת: "הרי כבר בעונה השלישית נאמר לניצולי הטיסה שהמטוס שלהם נמצא במעמקי הים עם הגופות שלהם, כלומר זה קרה כבר בעבר, וזה היה פלאשבאק. אני לא הבנתי למה הוא בכה" - נעומי אמרה את זה, כי מן הסתם, זה מה שהיא ראתה בטלוויזיה, בהנחה שמשקרים גם לה.
אני חושב שאמרתי את כול מה שרציתי וכיסיתי די הרבה, אם יש בעיה, או שאתם לא מסתדרים עם האנגלית שבקטע של ה-30 דקות או כול דבר שקשור למה שכתבתי, אל תהססו לומר/לשאול.