25-01-2008, 14:39
|
|
|
חבר מתאריך: 15.03.05
|
|
פתחתי אשכול עם השאלות שלי וכאלה, אני גם אשים אותו פה ליתר ביטחון למקרה שלא יכנסו אליו אני מקווה שזה בסדר:
ראיתי פה את המאמר, אבל הוא היה קשור לאחד שעשה את זה במקום של קרביים אחרי שהוא הוריד פרופיל במהלך השירות והמצב שלי שונה: הפרופיל שלי תמיד היה 64 ואני מתחיל את הקורס ביום ראשון ויש לי כמה שאלות...
קודם כל- אני בחיל המודיעין, ולכן אני אעשה את הקורס בגלילות, ורציתי לדעת כמה דברים
אני אחד שאוהב יחסית מחשבים אבל בחיים לא התחברתי לתכנות או משהו, דווקא תפעול תקלות במחשבים זה דבר שדי בא לי בטבעיות כי אני משתמש בהם הרבה אז אני צריך לדעת איך לפתור דברים כאלה בשביל התוכנות שאני משתמש בהם, אבל אני פוחד שזה ישחק אותי במהלך הזמן וחשבתי אולי לנסות לבקש איכשהו לעבור לתפקיד יותר מודיעיני, לאידע אולי עובד חקר מודיעין או משהו כזה.
אז ממי שעושה את זה-
איך הקורס? מעניין? בכלל מתעסקים בו עם מחשב עצמו כדי ללמוד או שרק כותבים לך על הלוח? משמעת קשה? יושנים בחדרים? (אני מקווה!) כל דבר שיכול להיות מעניין על הקורס יהיה נחמד לפרט... למרות שבטח לא יהיו פה הרבה שעשו אותו בגלילות...
ובנוגע לתפקיד-
1)הוא תפקיד של סבל? או שהוא סבבה כזה, או שזה נגיד פשוט עוד עבודה ולפחות זה עם מחשבים ולא עבודה עם איזה מכשיר אחר כמו הצפנה או משהו? פשוט אני לא מרגיש שאני אחד שעם "תודעת שירות" או משהו, תמיד חשבתי לעצמי אחרי שגמרתי לדבר עם התמיכה הטכנית של בזק בינלאומי "יא אללה איזה מסכנים הם שמלא מפגרים מציקים להם כל היום עם שטויות" אז איך אתם מתמודדים עם הקטע הזה? זה לא מפריע?
2)מה היציאות שלכם בתפקיד? לרוב נותנים יומיות או שדפקו הרבה אנשים עם יציאות קשות? (ואני פרופיל 64 לאידע אם זה משנה)
אני גר בת"א, ממש קרוב לגלילות, ולבסיסים קטנים אחרים של מודיעין (לאידע אם מותר להגיד איפה) בקיצור 5 דקות מהם ואיזה 15 דקות נסיעה מהקריה.
השאלה שלי אם יתחשבו בי ויתנו לי לשרת בהם, כי אמרו לי שאני מסופח לקש"ם כי בהתחלה הייתי אמור להיות במת"ן אמ"ן (קורס של הצפנה) ואמרו לי שהשיבוץ שלי מאז יישאר אותו דבר לכן יכול להיות שייתנו לי להיות בבסיסים בקריה, בצפון ת"א, וכאלה.
אני פשוט מקווה שהם מתחשבים בזה, ואם למישהו יש טיפים איך לנסות להשיג את זה או איך הוא השיג את זה זה יהיה טוב.
בקיצור כפי שאתם רואים כל מידע כללי על הקורס והתפקיד יהיה נחמד בשבילי, דווקא הקורס לא נשמע רע נחמד לי ללמוד דברים על תפעול מחשבים וכל זה אבל הסדיר זה מה שמדאיג אותי, אולי כדאי פשוט לנסות תפקיד שאתה באמת עובד עם מידע מעניין מבחינת מודיעין כי גם זה דבר שיכול לעניין אותי...
כל עצה תעזור, תודה מראש על כל תגובה וזה ממש חשוב לי כי הקורס מתחיל ביום ראשון.
|