15-01-2008, 19:10
|
|
|
חבר מתאריך: 20.10.04
|
|
חלאס עם הדרמה.
תאמין או לא, אני יודע בדיוק מאיפה כל מה שאתה אומר נובע. אני מבין את החיפוש אחרי ה"אחת". אני מבין את הרצון למצוא מישהי שתוכל לאהוב ושהיא תאהב אותך ואני מבין גם שאין דבר כזה ה"אחת". כפי שאתה מכנה אותה. יש הרבה בחורות שמתאימות לך. המון אם באמת תשים לב טוב יותר. רק שאתה דופק את זה פעם אחרי פעם ומחליט להתבכיין על זה (אני לא מדבר על ההודעות בפורום, אלא על הצורה שבה אתה מתבכיין לעצמך).
אתה מוכן להאשים את כל העולם ואישתו על משהו שלא הולך לך. רק את עצמך אתה לא מאשים. אתה טלית שכולה תכלת?
אתה באמת מאמין שאם היית משדר\עושה דברים בצורה כזאת שתגרום לאותה בחורה\בחורות לסמוך עלייך ולהרגיש שהן לא רוצות "לבגוד" בך או "לפגוע" בך או מה שזה לא יהיה, הן עדיין היו עושות את זה? נו באמת...
משמעות התקשורת שלך היא התוצאה שמתקבלת לך. ולא מה שניסית להעביר. לאף אחד לא באמת אכפת מה אתה מנסה להעביר לבן אדם השני, כל עוד אתה לא עושה את זה נכון, הבן אדם השני לא "יבין" אותך באמת. וכנראה לא העברת את הדברים הנכונים. אז מי אשם כאן בכל הסיטואציה? אז איך אתה יכול לתקן את זה מעכשיו?
אז בחורות פגעו בך בעבר, ביג-דיל. אתה חושב שזה לא קרה לגברים אחרים? אתה חושב שלבחורות זה לא קרה? שמישהו שכב איתן, גרם להן להרגיש כאילו הן הבחורות הכי מדהימות על פני אדמות ולילה אחרי זה נעלם כלא היה וגרם להן להרגיש כאילו הן זונות?!
אז אותן בחורות ספציפיות פגעו בך. ונחש מה? הן ימשיכו לפגוע בך כל עוד אתה נותן להן את הלגיטימציה הזאת. כל עוד אתה לא נותן לבחורות אחרות את האופציה הזאת באמת להתקרב אלייך. כל עוד אתה לא נותן לעצמך את הלגיטימציה להתקרב יותר אליהן ולהכיר אותן. אז אתה ממשיך להלקות את עצמך ולהרביץ לעצמך על משהו שקרה מזמן. ואתה נותן למישהו שפגע בך להמשיך לפגוע בך יותר ויותר. זה באמת מה שאתה רוצה לעשות מהחיים שלך?
תהיה גבר. קום על 2 הרגליים שלך, תטפח את עצמך קצת, תשקיע בעצמך ובדברים שאתה אוהב, תתפתח כבן אדם, תפתח תחביבים מעניינים ויותר חשוב מהכל - תהנה מהדרך הזאת, היא תגמר מתישהו...
תמיד כשהייתי ילד ידעתי שכשאני אתבגר אני אצטרך לקחת הרבה יותר אחריות. צדקתי. האחריות הזאת היא גם אחריות למעשים שלי. ואם משהו לא הולך, או לא עובד אני תמיד מאשים את עצמי.
אז כן, זה קשה לפעמים להאשים את עצמך. אבל זה בונה אותך כבן אדם והופך אותך לגבר. אתה מבין יותר שהרבה מהדברים שהאשמת אחרים בו היה בעצם טעויות ושגיאות שלך. דברים שלא עשית נכון - וזה לא רע...
מטעויות לומדים וכולם עושים אותם. לא משנה באיזה גיל אתה, אתה תעשה טעויות. כל עוד אתה לא לומד מהן - אתה תמשיך לעשות אותם שוב ושוב. וכשתתחיל להבין וללמוד מהם אתה תבין כמה זה כיף. אתה יודע כמה פעמים דפקתי דברים עם בחורות כאלה מדהימות והייתי מאושר? ואתה יודע למה? כי למדתי משהו מזה. כי הטעויות האלה לא יחזרו על עצמם. וזה תמיד כיף ללמוד דברים חדשים ולהתפתח....
אז אתה יכול להגיד שהייתה לך הרגשה בלה בלה בלה. יופי. ההרגשה הזאת עבדה לך עד עכשיו? כי לפי מה שאתה מתאר היא ממש לא עבדה לך טוב, אז אולי עדיף לתת אופציה ולבחון את זה יותר לעומק לפני שמבצעים את ההחלטה הנחרצת הזאת?
תפתח את עצמך יותר לדברים, לא חסרים דרכים ואם באמת תרצה לשדרג את עצמך, שלח לי הודעה פרטית.
-Private
|