09-01-2008, 21:11
|
|
|
חבר מתאריך: 09.01.08
|
|
שאלה טופס 55
שלום, השם שלי שחף, התגייסתי לצה"ל לפני חודש ושבוע לחייל האוויר.
במנילה של חייל האויר שלי ביקשתי טכני, והגעתי לשם (לצערי הרב). ביום שני של שבוע זה ביקשתי ושלחתי עם מכתב אישי את טופס 55 להעברה לקרבי, אך עדיין בטכני מצפים מימני לגשת לקורס כלשו, שאת זה אני באמת לא מבין, דיברתי עם המפקדים, עם המשקית ת"ש עם כל מי שיכולתי לדבר בקשר לצאת מהקורס התקשרתי חיפשתי, לא הצלחתי, ביום ראשון בעיקרון אנחנו אמורים להתחיל את הקורסים, בעיקרון. עיניין אין לי בעיה להתחיל קורס ולעזוב אותו לקרבי מתי שיאשרו לי, אבל לפי מה שהבנתי שיש מקרים שאתה מתחיל קורס חייל האויר פשוט לא משחרר אותך, לא משנה מי ומה ולמה, הבנתי גם שמשחררים לפעמים אבל ליחידות התנדבותיות בלבד, צנחנים אם הבנתי נכון (ואני ביקשתי לעבור לנח"ל) שלפי מה שהבנתי זה לא יחידה התנדבותית. הקורס שאני ביקשתי הוא נ.מ כי הוא הכי קצר בטכני (כשבועיים) והוא גם קרבי וגם אני יוצא אחרי השבועיים לשטח להמשיך את הקורס..השאלה שלי היא אם אני עושה את הדבר הנכון וכן ישחררו אותי לקרבי בבוא העט, האם ישאירו אותי בקורס, והאם זה בגלל שבחרתי נ.מ ואם באמת איאפשר לצאת מהקורס מה כדי לי לעשות??
רק לציין, שעד עכשיו לא עשיתי שום בעיות משמעת הפרופיל שלי הוא 97, וקיבלתי המלצות מהמפקדים שלי בטירונות. והמפקדים שלי בחייל האויר גם מוכנים להמליץ עלי
אשמח אם אקבל מענה בהקדם לפני יום ראשון שאדע מה לעשות, זה באמת חשוב לי. בתודה, שחף.
|