12-01-2008, 19:43
|
|
|
חבר מתאריך: 23.03.06
|
|
באדום התשובה שלי.
כן, יש כאלה אנשים. כמו שיש אנשים שמכאב ראש קטן עושים את עצמם חולים אנושות וכמו שיש אנשים שמקבלים מכה קטנה בברך ומיד הם לא יכולים לתפקד.
אני דווקא כאן מסכימה עם מריאל. נכון, לפעמים ההתייחסות כאן לדברים קטנים היאהרבה יותר ממה שצריך לייחס לזה. אבל יש אנשים! לא כולם יודעים לקבל, יש אנשים שרגישים יותר ונוטים להעלב מהר יותר.. וזה בשבילם לא כ"כ קל "פשוט לקחת אותה באיזי" מהסיבה הפשוטה שזה לא האופי שלהם! אופי אי אפשר לשנות,בולשיט!!! אופי כן! אפשר לשנות!, מה זה לפםי דעתך התבגרות? מה קורה שם? האופי שלך משתנה! מי שאת... אז לזבל בשכל לא צריך... גישה כן וכמו שאמרו- זה לא משהו שמשיגים בצ'יק. גישה משיגים ברגע שמבינים.
ונכון שהאשכולות לפעמים ממחזרים את עצמם שאתה יכול לעשות פשוט העתק הדבק מאלף הודעות קודמות.. אבל (!) לא קונה שום הסבר שתתני עכשיו... (אנשים מכלכלים את הפורום הזה בהודעות שאו... ואתם עונים להם באותן מילים בדיוק... צלש שחבל על הזמן!)
כל המקרים שבשבילך הם שטותיים, היו לפנייך וסביר להניח שיהיו אחרייך, ולא תמיד אותם אנשים ידעו מה לעשות. הפורום, לפחות בעיני, כן אמור לתת מקום לבעיות קלות כרציניות, ואני אפילו מקווה שהבעיות ה"שטותיות" האלו יגברו על הרציניות יותר! (אני מניחה שאתה מבין לבד למה) מבין.
אגב, הדוגמא עם הבדיחה וקרוב שנפטר לא טובה איזו בדיחה על קרוב שנפטר סיפרתי? לא זכור לי אחת כזאת.. יש זמן לספר דברים. וגם אם קרה ו..- זה לא אותו הדבר, יש סדר כלשהו. אם מישהו בדיוק מודיע לך שקרוב שלו נפטר אין לך ברירה אחרת, אתה אנוס לשנות מיד את המצב שלך ולהיות חבר תומך, אוהב ושקול. זה לא כמו שאומרים לך להיות יותר רציני בחיים, אתה הרי לא יכול מיד להפוך מאינפנטילי אני בוטה אה? למבוגר אחראי לא לא כולם אחראיים...ובוגרבוגר זו מילה שנוייה במחלוקת, אתה זקוק לתקופת הסתגלות מסויימת. שוב, אדם קרוב שמת זה לא קשור לאשכול כמו שאמרתי קודם! די להכניס את זה לכל משפט שני! אם את לא יודעת מה אני אומר פה בעצם תקראי שוב את האשכול!.
ציטוט:
(לי ציוד צלילה יעזור! כדאי לך לנסות אוווווו מת על זה! יא בייבי, יא! - אם את לא יודעת מאיפה זה או איך לבטא את זה... עזבי... פרשי...)
- אין צורך להיות בוטה. זה מאוסטין פאוורס בכלל! זה המשפט שהוא תמיד אומר... וחוץ מזה, ילד גדול אמור לדעת מתי הוא קורא שמפט שרשוט ומתי הוא קורא משפט שלא קשור.. (כן. עכשיו בוטה.)
ציטוט:
כל מה שאני או קוראים אחרים יכולים להבין מההודעה האיוולת הזו שלך זה שאת או בדיכאון או שהחיים שלך זה דיכאון אחד גדול...
- מריאל, אחת הבחורות המדהימות שפגשתי. הכוכב הזה שליד הכינוי שלה מגיע לה, זה לא סתם. מה אווילי בהודעה שלה? מה שהיא כתבה רציני ומנוסח רהוט יש!!! היא כתבה יפה, צלש על זה היא לא קיבלה.... ומתוך הצצה קצרה לאופי החיים שלה מההודעות שהיא כותבת- היא לא בן-אדם דיכאוני (היא כתבה שאדם בוגר הוא אדם דיכאוני, לא מאמינה? תקראי מחדש את ההודעות שלה., ואם היא כן >שזה יפתיע אותי מאוד< אז יש לה גישה ממש בריאה לחיים- אין מה לדאוג לה. אם כבר אווילי חיים בדיכאו זה אווילי, ומשפט מסרט אמריקאי אולי יותר... תעשי טובה לכי לבלוקבסטר ותשאילי את הסרט, הכל (לפני ההודעה שלך היה) ברוח טובה., אז ה"אווו יא בייבי!!" יותר מתאים. כן. אולי יותר מתאים, יותר מתאים לומר יא בייבי מאשר: להיות מדוכא זה להיות בוגר ואחראי. (כל הרצון של הילדים שלנו זה להיות בוגרים... מה הגישה של מריאל תעשה להם?! אני מדוכא עכשיו, מדוכא אחר כך.. - תהיי יצירתית מכאן)
סה"כ הדברים שכתבת בתחילת האשכול נכונים למדי, אבל יש שלא תמיד ידעו להתמודד שוב! עצה! אני לא מוציא אותם להורג על כל בכי קטן שיוצא להם מהעיניין... . למה למנוע מהם את העזרה שלנו? תני עזרה כמה שאת רוצה... לא לך מופנה האשכול...
ובנימה אישית: שימי לב מה את עשית:
קטלת אותי לחינם אבל אמרת שאת מסכימה איתי.... חכם... מחוכם! כל הכבוד.
צלש על זה! עכשיו!
עוד נושא! המתנות... רציני, לא היית רוצה שחבר שלך יביא לך מתנה, אבל כזאת שלא קיבלת בחיים? משהו טוב, איכותי, שאת תזכרי להרבה מאד זמן? לא נמאס לך מחמשת החושים לחודשיים וכן הלאה וכן הלאה?...
אני מעודד יצירתיות... מה שבפורום הזה אני לא ממש רואה..
אוקיי... גם חברים שלי מתעצבנים כשאני שופט אותם על המתנות לחברות שלהן... אבל אם לומר את האמת, כשאמרתי את זה לידידות שלי, כולם הסכימו פה אחד! צ-ר-י-ך להיות יצירתי.
פרש זה לא אמא של אף אחד פה, המוח שלכם זו המתנה הכי גדולה שלכם, אז תנצלו אותה, יש לכם 60 שנה תהשתמש בה! זהו!
לילה טוב.
|