נו... אז איך עוברת לכם 2008 עד כה
האם יש מישהו שעוד לא התאושש מהסילבסטר?
למי התחילה השנה ברגל ימין ולמי ברגל שמאל
אנחנו (אני ואישתי וגם שאר המשפחה) התחלנו אותה בצורה טובה בייחוד את סופ השבוע האחרון שאותו בילינו בצימר בביריה שמעל צפת ולשם שינוי נסענו בלי הילדה (אך אם הכלבה ) ונהנו מאוד
ישנו בצימר שהיה גדול (תרתי משמע) גם גקוזי גדול וחלון שלצערנו לא השקיף על שום דבר מעניין אבל היה לו פוטנציאל, טלויזיה עם יס וכל הערוצים מיטה גדולה ונוחה ובעיקר לקחנו הכל באיזי
ביום שישי עשינו טיול רגלי למצודת ביריה הגענו בדיוק שהתחיל לרדת גשם וחיכינו במצודה שיפסק בינתיים דיברנו שם עם השומר שגם הוא היה קצת משועמם כיוון שחוץ מאיתנו לא היה שם אף אחד אך לפחות הכלבים נהנו ושיחקו אחד עם השני, ולאחר מכן חזרנו ונסענו לאכול צהריים וכיוון שמחשיך מוקדם ולא היה הרבה מה לעשות חזרנו לצימר שיחקנו שם קצת רמי קוב ובדיוק שמענו שהתחיל מבול בחוץ
עשינו גקוזי טוב ראינו קצת טלויזיה ונשפכנו למיטה
למחרת בשבת קמנו התארגנו אכלנו ארוחת בוקר, קיפלנו את כל הפקלאות ונסענו לטייל בבריכת המשושים, עצרנו בדרך לאכול ארוחת צהריים בעל המקום ברגע ששמע שאני מתעסק ומתקן מחשבים ישר רצה פתרון לאיזה בעיה שיש לו עם המחשב . ונסענו הביתה ולשמחתנו כמעט שלא היו פקקים (לא יודע אם זה בגלל שהגענו לאיזור המרכז דיי מוקדם או בגלל השבת שלא הזמינה אנשים לצאת לטיול) והגענו להורים של אישתי אספנו את הקטנה ונסענו הביתה. עייפים ומרוצים
מלבד זאת לשמחתי עבודה כרגע לא חסר ואם ימשיך ככה השנה תהייה נהדרת (שלא לדבר על ההפתעה הגדולה שהולכת להצטרף למשפחה עוד חצי שנה)
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי charm שמתחילה ב "שבוע חדש, חודש חדש ושנה חדשה :)"
יפה שנהנתם, ניצלתם את השנה ופתחתם אותה ברגל ימין.
אני תכלס מרגיש אותו דבר כמו 2007 רק עם שינוי לטובה שמשמח אותי כל יום.
כשיש חברה ויש אהבה מצב הרוח משתפר והחיים הרבה יותר יפים
שנה טובה
השנה שלי התחילה כמו כל יום רגיל,
כמו כל חודש רגיל,
וכמו כל שעה רגילה,
אומרת תודה לאל שקמה בבוקר ונהנת מכל דבר הכי קטן שניתן (וגם שלא) להנות ממנו!