06-01-2008, 00:24
|
|
|
חבר מתאריך: 29.05.06
|
|
ציטוט:
במקור נכתב על ידי IndigoBlue
נכון להיום מטוס הF22 הוא מטוס הקרב היחידי בעולם שבעצם מאפשר לטייס להשמיד את המטרה הניצבת מולו בלי שטייס האויב בכלל יידע שעומד משהו לפניו, בזמן שמערכת הראדר שלו תזהה את הטיל שנע מולו(בתקווה והיא בכלל תזהה)הוא כבר לא יוכל לעשות כלום מלבד להזיז את האצבע לכיוון כפתור הEject.
אם אתם שואלים אותי,אני חושב שיש מקום ללפחות טייסת ראפטורים אחת(אם לא 2) אנשים פה עדיין חושבים שסוריה זה האיום העיקרי שלנו, אז אני לא יודע מה איתכם, אבל אני אישית חושש יותר מהמצרים, שמדיי שנה רק מתעצמים ומתחזקים, נכון להיום מצרים נחשבת לאומה הערבית החזקה בעולם(מבחינת סד"כ נשק קונבנציונלי כמובן) לפי דעתי בתרכיש מלחמה עתידי של מאבק כנגד המצרים מטוסי הראפטור יכולים להוביל להשגת עליונות אווירית חשובה!
ב73 ראינו מה קרה כאשר סמכנו יותר מדיי על הזרוע האווירית שלנו, אומנם ניצחנו אבל ההינו קרובים יותר מאיי פעם להפסד, הF22 שווה את ה100מליון $...
|
לא נכון..
ה 35 עושה בדיוק אותו הדבר כמו ה 22 בתחום תקיפת המטרות........ובכלל, האף 35 נבנה 10 שנים אחרי ה 22...אין שום סיכוי שהוא יהיה פחות טוב מה 22.......הוא יהיה יותר טוב...
לא בהכל, בטוח של22 יש יתרונות, בעיקר בתחום התמרון וכמות חימוש אויר אויר..אבל כמטוס רב משימתי אני חושב שה 35 יהיה יותר טוב ובוודאי שיותר טוב בהיבט עלות/ תועלת
אמיל