22-12-2007, 15:24
|
|
|
חבר מתאריך: 15.04.07
|
|
תעשה טובה, אתה לא מכיר אותי ואתה לא יודע כמה נסיון יש לי, אני מדבר עם הרבה בנות בחיים ויש לי ידידות (למרות שלא היתה חברה), התחלתי הרבה עם בנות וראיתי את כל סוגי הכשלונות וההצלחות, יש לי נסיון ואל תנסה ללמד אותי דברים בסיסים, אני יודע איך לגשת לבחורה ואם אתה חושב שככה סתם אתה יכול לבוא למישהי בתחנת אוטובוס או בקניון ולהתחיל לדבר איתה אז זה ממש לא עובד ככה, תנסה בעצמך ותראה מה תהיה התגובה הצפויה, שלרוב זו התגובה השלילית, אתה לא יכול לבוא למישהי סתם ככה שאתה לא מכיר, זה ממש אידיוטי היא תחשוב שאתה מטריד וראיתי אנשים שזה עלה להם במבוכה גדולה.. סמוך עלי אני לא ממציא דברים, אפשר להתחיל עם בחורות תלוי באילו נסיבות, לבוא אליהן ככה סתם בלי קשר זה כשלון נדון מראש אלא אם כן אותה בת ממש חרמנית או סתם מסכנה שאין לה חברים שלא איכפת לה שהיא מדברת עם איזה זר באמצע הרחוב, שיכול גם להיות אנס פוטנציאלי..
וזה שהיא אומרת "מה נפלת עלי" לא אומר בהכרח שמשהו בך לא היה בסדר, אלא יכול להעיד על האופי שלה ולאיזה אנשים היא מוכנה להיפתח ובאילו נסיבות.
בקשר לערסים, כל שבוע אני במועדון או פאב שמלאים בכאלה, אתה כבר טועה כשאתה אומר שאם מסרבים להם אז הם עוברים הלאה ומוותרים, כי הקטע אצלם שזה בדיוק הפוך, הם מתחילים עם בנות שיש להם חבר כבר כמה שנים וזה לא מעניין אותם הם ימשיכו וידבקו אליה ותאמת זה קצת מגעיל אותי.
מה שכן יש להם בטחון מופרז מדי וכנראה שדווקא הבנות השוות אוהבות את זה, זה למה הם מצליחים.
|