לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 03-12-2007, 14:54
  HummerH1 HummerH1 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.11.02
מידע הולנד: תערוכה תציג את הנביא מוחמד כהומו

הפרובוקציה הבאה? מעט יותר משנתיים מאז שהסעירו קריקטורות של הנביא מוחמד את העולם המוסלמי, מאיימת תערוכת אמנות שתוצג בהולנד לפגוע מחדש ברגשות הקהילה המוסלמית.

בתערוכה, פרי יצירתה של סורה הרה, אמנית איראנית גולה בת 34, שתיפתח ב-15 בדצמבר במוזיאון העירוני של האג, יוצג בין היתר מיצג וידיאו פרובוקטיבי שבו מופיעים זוג הומוסקסואלים העומדים לבצע אקט מיני, ועוטים מסכות של הנביא מוחמד וחתנו עלי. באתר המוזיאון מצויין כי התערוכה מבקשת לאתגר "את העובדה ששלוש הדתות הגדולות תמיד התנגדו נחרצות לכל חלופה מינית".

"ההומוסקסואליות ממחישה באופן הברור ביותר את היחס הצבוע כלפי מין בעולם האיסאלמי", אמרה הרה בראיון לעיתון ההולנדי "דה פרס". "הומואים החיים במדינות כמו איראן וערב הסעודית סובלים מיחס נוקשה, למרות שזה לחלוטין נורמלי שגבר נשוי יקיים יחסי מין עם גבר אחר. אבל זה נשאר מוסתר". (לצפייה במיצג הווידיאו באתר האינטרנט של האמנית, לחצו כאן )

בסרטון הוידאו, הנקרא "אללה הוא גייבאר" בפרפראזה על המשפט בערבית, נראים גם דימויים השייכים לנצרות וליהדות. "אני יודעת שזה עלול להיות מסוכן", התיחסה הרה לאפשרות שהתערוכה תפגע ברגשות המוסלמים ותצית אש, "אבל כאמנית אני יכולה לעשות הכל. חשוב שלהולנדים יהיה האומץ לקחת סיכונים".

לידיעה המלאה

טרם נתקבלה תגובת הבית הפתוח על ההשמצה.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 04-12-2007, 16:44
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

חבר מתאריך: 28.10.01
יש משהו סמלי שהתערוכה תיפתח דווקא בהאג, ולו בגלל שהיא מבטאת ניסיון לשוב לשפיות
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי HummerH1 שמתחילה ב "הולנד: תערוכה תציג את הנביא מוחמד כהומו"

לפני 3 שנים סיירתי לי בהאג בעזרת מדריך טיולים עתיק יומין. ביקרתי בביתו של שפינוזה (יש שם
שלט שמציין שזהו ביתו - אבל זה בית מגורים, או לפחות נראה ככזה), והמשכתי בסיורי ברחבי
הרובע היהודי העתיק. בערך 150 מ' מביתו של שפינוזה נמצא ביה"כ היהודי הישן. הגעתי למקום שבו
הוא אמור להיות, ומצאתי שני מינראטים מרשימים למדי שמבצבצים מהמבנה. ליד הכניסה היה שלט
בהולנדית ואנגלית שציין שכאן היה ביה"כ הישן של קהילת יהודי האג, אבל ב1971 הוא הוסב למסגד
כידוע קהילת יהודי האג, כמו שאל יהדות הולנד, הושמדה ברובה המוחץ (קרוב ל90 אחוז) בשואה, כך
שלא נותר צורך ברוב בתיה"כ, בעוד שמצוקת המסגדים רק הולכת וגדלה.
העובדה שב2007 יש ניסיון בהאג להראות שלפחות מנסים להזכיר למסלמים שכאן עדיין לא סעודיה,
זו בשורה טובה מאוד.
האג, אגב, היא עיר אירופית להפליא ביחס לאמסטרדם, שם 90 אחוז מהאירופאים שתפגשו, הם
תיירים - ההולנדים ברחו לפרברים...
ישן 04-12-2007, 22:05
צלמית המשתמש של דוד רבוש
  דוד רבוש דוד רבוש אינו מחובר  

חבר מתאריך: 30.04.07
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי HummerH1 שמתחילה ב "הולנד: תערוכה תציג את הנביא מוחמד כהומו"

אני לא יודע מה בדיוק עוקץ את ההולנדים האלה.
למי שמחזיק בשטחו את בית המשפט הבינלאומי צריך להיות יותר כבוד לאמונתיו של האחר.
התחסדות והצביעות שלהם במסווה של חרות לכל גורמת להם להתנהג בצורה הכי בזוייה באירופה.
אין עוד מדינה באירופה שמיסחרה את הזנות , עישון סמים ועוד כהנה וכהנה תועבות למיניהן במסווה של חופש הפרט, הביטוי וכו'.
מעניין איפה היה החופש הזה , כאשר ששו להסגיר יהודים לנאצים בזמן מלחמת העולם השנייה.
אני אומר לכם ידידי, זו ומדינה הכי שפלה ובזוייה באירופה שהצליחה , משום מה להתחמק מאות קלון החקוקה על מצחם של עמים אחרים באירופה.
אני "מסוגל להבין" את גרמניה בזמן השואה שהלכה שבי אחר מנהיג מטורף ודעתה נטרפה גם כן, אבל לא מסוגל להבין מדינה עלובת נפש כזאת שעשתה את אשר עשתה בששון וצהלה (למי שאינו יודע, בהולנד פעלו שתי פלוגות וורמאכט מגוייסות מקרב ההולנדים).
ולא צריך ללכת רחוק כדי לראות מה הם עשו בדרום-אפריקה בזמן "מלחמת הבורים"
וכיצד פעלו במסגרת כח האו'מ במלחמת האזרחים ביוגוסלביה לשעבר (ר' קוסובו).
אלה הם ההולנדים החביבים "על קצה המזלג".
למי שרוצה לדעת יותר על "העם החביב" והאנטישמי הזה מוזמן לבקר באתר http://www.badnewsfromthenetherlands.blogspot.com

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 20:37

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר