21-11-2007, 04:42
|
|
|
חבר מתאריך: 09.05.06
|
|
קודם כל, בוא נתחיל בזה שבמג"ב לא כולם "דפ"רניקים".
כל הסטיגמות נוצרו עם השנים על אנשי מג"ב וגם אני בתחילת דרכי במג"ב (שעכשיו כבר 9 חודש שם) הייתה בשאלה הזו.
אולי ה"צהובים" הולכים לכיוון של צנחנים, נח"ל, אבל בוא אני אגיד לך.. יש את הצהובים במג"ב, לא כולם הולכים לפלוגות הרגילות ויש כאלה שממש רוצים להגיע רחוק.
יש את הימ"מ, יש את המסתערבים, יש את מתיל"ן ויש את הבילוש.
אנשים ממש איכותיים בכל אחת מהיחידות הנ"ל, גם הפלוגות הרגילות יש אנשים אחלה, ולא כולם כמו בסטיגמות.
קורה שיש אנשים חרא, אני אגיד לך את האמת.. אבל בצבא אתה תמצא כאלה בכל מקום שאליו תלך.
אני עצמי "צהוב", אנשים אומרים שממש לא מתאים לי מג"ב, העברתי 4 חודשים בפלוגה רגילה והגיע זמני לעבור עכשיו אני מיועד ליחידה מובחרת במג"ב. כמובן גיבושים ברמה גבוהה מאוד הקורסים והפעילות של היחידות באמת ברמה שאני לא יודע אם בצה"ל אפילו עושים ככה במיוחד בימ"ס (מסתערבים).
ותאמין לי, עוד פעם אני אגיד, ממש ממש קשה לי עם זה אבל מה אני אגיד אני תמיד מנסה להסביר שמג"ב זה לא כמו שכולם אומרים. זה אולי מה שהיה פעם, אבל היום יש במג"ב מכל הסוגים!
לי באמת היה קשה בהתחלה בתור אשכנזי כי אנשים שם לא ממש אתה יודע מהחבר'ה שלי, אבל עדיין אתה מתרגל ולאט לאט אתה מכיר את כולם ומבין שבכל אחד מהם שצריך יש את האשכנזיות..
אגב, האחוז ה"אשכנזי" ביחידות המיוחדות של מג"ב הוא ממש ממש גבוה תרשה לי לומר.
מקווה שתעשה החלטה נכונה, ותשאף גבוה. בהצלחה!
|