03-11-2007, 20:42
|
|
|
|
חבר מתאריך: 08.05.07
|
|
אני שותף להרגשה הזיפתית, כי אני מרגיש שדפקו אותי פעמיים, גם עם "הפרקליטים" ועכשיו עם SG-1. דווקא אין לי בעייה עם שידור העונה ה-10 של סטארגייט, ברור שמכוונים כאן לאלו שצפו בסדרה בערוץ 11, שם האחרונה ששודרה הייתה עונה 9. אין בזה שום דבר רע. הדבר המעצבן, כמו שכתבתי בהודעה כאן בפורום, היא שתגובת הוט בעניין מרמזת באופן כמעט ברור לגמרי שיש להם את הזכויות על שידור עונות 5-9, ושהם התאמצו למצוא משבצת שידור נוחה לשידורים החוזרים של עונות 1-4, להן היה ביקוש רב לשידור נוסף. כול זה טוב ויפה, אבל להזכירכם ערוץ AXN הוא 95 אחוז שידורים חוזרים. האם הם החליטו להתחשב בצופי "פושעים בפעולה" או שידור חוזר ה-12 של "בלייד" או משהו כזה? כאילו באמת חסרות להם משבצות שידור. לא הייתה צריכה להיות שום בעייה לשדר ב-3 רמות: עונה 5 והלאה החל משבוע הבא, עונות 1-4 ב-ש.ח. החל מיום רביעי ועונה 10 בימי חמישי. הרי גם ככה העונה ה-10 הזאת ועונות 5-9 (ובעצם גם 1-4) ישודרו בעתיד עוד 200 אלף פעם בש.ח. אז מה זה משנה?
אתה יודע מה יותר מעצבן, צ'נדלר, זוכר את התגובה שלהם על "הפרקליטים": "לא הבטחנו לשדר ברצף", זוכר? אתה יודע מה הקטע כאן? בכול הפרסומות לסטארגייט נאמר במילים הללו: "כול העונות מההתחלה", כלומר גם כאן יש פתח לברוח ל: "לא הבטחנו לשדר ברצף". מאחר ובכול מקרה כמו שציינת כול הסדרות האלה נמצאות בלופים אינסופיים של שידורים חוזרים, אני לא רואה מה הטעם בלמשוך זמן, לכן הטענה שלי בעניין היא שהם פשוט רוצים להתעלל בלקוח. אולי הם מקנאים ביס על הקטע עם השיבושים ורוצים שנרגיש אותו הדבר. הבעייה היא ששום דבר בחוזה מול הלקוח לא נותן לנו שום חלק בתוכן.
מכאן שיש לצאת במרד צרכנים נגד הוט. אני רק מקווה שהם יתבלבלו ויעשו קטע כזה לסדרה שיהיו לה כ"כ הרבה צופים, שפשוט יתבעו להם את הצורה או משהו כזה.
עוד יותר מעצבן שאי אפשר לדבר שם עם אף אחד - אתה לא יכול להתלונן, כי אתה מדבר רק עם איזה פקידה והם לא מעבירים אותך למחלקה הרצויה, אתה יכול רק להשאיר את הפנייה, וגם זה ייקח שבוע לפחות שתקבל יחס. אני שוקל ברצינות להתקשר ולבקש או את המנהל או את האחראי המטומטם של מחלקת התוכן, ופשוט לצעוק עליהם כאילו אין מחר, מרוב שאני עצבני. נמאס כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!! נמאס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!