01-11-2007, 12:11
|
|
|
חבר מתאריך: 12.04.07
|
|
שאלות על מסלולים איכותיים בחמ"ן - סגירת מעגל
שלום,אני משתמש בפורום זה לעיתים קרובות והוא תמיד סיפק לי תשובות חשובות, אני מקווה שגם הפעם תנסו ותענו על השאלות החשובות אלה גם בשביל "הדור הבא":
1) למה לחמ"ן חבצלות צריך פסיכומטרי, גם אם יש בתוכו תואר באונברסיטת חיפה - לדעתי מי שעובר את המיונים והראיונות הקשים ביותר (כמו בתלפיות) כבר ראוי להתקבל לתוכנית ללא פסיכומטרי, לדעתי צריך לעשות סינון מועמדים על פי קריטריונים של המיונים ולא על פי קרטריון חיצוני כמו פסיכומטרי. זה פשוט חבל,לדעתי, יש כאלה שעוברים את כל סוללת המיונים המסובכת ובסוף לא מתקבלים בגלל שחסר להם נקודות בפסיכומטרי.
אנא פרטו ככל יכולתכם על הנושא הזה.
2) האם בחמ"ן שחקים לומדים ערבית כמו בחמ"ן אופק?
ומה, סליחה על השאלה, יותר איכותי ומאתגר אופק או שחקים?
אנא פרטו ככל יכולתכם.
3) באיזה שלב של המיונים לחבלות/שחקים שואלים אותך מה אתה מעדיף, האם זה במיון הכי ראשון כך שזה מונע ממך לרדת מחבצלות לשחקים למשל בגלל שחסר לך נקודות בפסיכומטרי?
4) האם יש לאן להתקדם בחמ"ן אופק (קצונה וכד') גם בזמן השירות וגם בקבע אחרי (אופציה לצאת לתואר וכד')?
ומה התנאים לחתימת קבע באופק, והאם קבע בחמ"ן אחרי אופק משמעותו שאתה נשאר בהאזנות/תרגום כל הקבע או שאתה מתקדם לתפקידים אחרים כמו חקר מודעיני וכד'
אנא פרטו ככל יכולתכם.
5) תודה תודה רבה על התשובות שלכם שיספקו אותי וגם את האנשים הבאים אחרי - תודה רבה!!
|