28-10-2007, 08:19
|
|
|
חבר מתאריך: 08.04.06
|
|
מסכימה ומחזקת את כולם
למרות שהם סותרים אחד את השני, ואני הכי מסכימה עם אמיר.
תיראה, אם יעשו לי את זה, בוודאי שאתעצבן, אבל היום, תחת המבנה של האישיות שלי, אני מבינה שזה כל כך היה לטובתי.
אבל אני גם כן שואלת אותך: מה, אתה לא שופט על פי מראה חיצוני? סליחה שאני אומרת את זה, ואין בכוונתי לפגוע בך, אבל ייתכן שהסיבה שאתה מסכים להסתכל בכלל על העולם הפנימי היא רק בגלל שדרך המראה החיצוני לא הולך לך, אז אתה מסכים להתפשר.
לשפוט על פי מראה חיצוני מקורו קודם כל ברצון למשיכה מינית, אפילו מינימלית. עד כמה אתה מסכים לוותר על הדרישה הזו תלוייה במבנה האישיות שלך - עד כמה אתה מאמין שמגיע לך הטוב ביותר, ועד כמה לא. עד כמה אתה מוכן להתפשר - לקיים יחסים גם עם מישהי שאתה לא מרגיש כלפיה תשוקה סוערת או משהו דומה. מי שדוחה אותך בתואנה שהמראה החיצוני לא מתאים לה, למעשה חושבת שמגיע לה לפחות שהיא תוכל להימשך חיצונית לבנאדם. וזו בוודאי זכותה. בדיוק כמו שזו זכותך שתהיה לך בת זוג שתוכל להגיד לה בכל רגע שהיא יפיפה, הכי יפה בעולם, ואתה באמת תתכוון לזה, וזה לא יהיה איזה משפט שאמור להשאיר אותך איתה. הרי באינטרנט יש אלפים. למה להסתפק במועט? תאמין לי שזה ממש לא יהיה לך כיף או מחמיא ואפילו פוגע אם תהיה לך בת זוג שאומרת לך שאתה לא משהו מבחינה חיצונית, אבל העולם שלך יפה. אם הן דוחות אותך רק ע"פ מראה חיצוני - זה רק לטובתך.
לנסות להכיר מישהו/מישהי על בסיס העולם הפנימי זו הבנה שבאה מבפנים. אם ע"י ניסיונות כושלים או אם זה בא מתוך טבעו של הבנאדם, אבל מה שחשוב זה שזה חייב לבוא מבפנים. זו שדוחה אותך - עזוב, תיזרוק, תעבור הלאה. זה רק לטובתך.
אם אתה רוצה לעבור את מחסום מהראה החיצוני אתה חייב לדעת למגנט. בדיוק כמו ש-DemoniC אמר: תתנהג כאילו אתה הפרס. בטח יש עוד דרכים, אבל אני לא מכירה אותן. למגנט, ליצור סקרנות, מיסתורין. אפילו אם המראה לא מוצא חן בהתחלה, רק הסקרנות דוחפת לראות מה יש מעבר לזה.
ויש עוד דרך לעקוף את עיניין החיצוניות: תשיג תמונה יותר טובה. אפילו תלך למישהו קצת יותר מקצועי, לא בהכרח שייקח כסף, אולי תמצא מישהו באינטרנט שיהיה מוכן לעשות לך את זה בחינם - פשוט לשפר את התמונה שלך לרמה שתיראה שם טוב. בדיוק כמו שיש ח'ברה פה שעושים לח'ברה אחרים חתימות מדהימות. ח'ברה שמוכנים לכתוב לאחרים שירים עבור אאנשים שרוצים להכיר בחור/ה ילד/ה ועוד. אפשר לשאול בפרש בפרטי.
אני לא מבולגנת, אני פשוט חושבת שכאוס זה הסדר של היקום...
|