אני מחפש כרטיס מסך זול וטוב, אני לא גיימר אבל אני רוצה שירוצו עליו המשחקים החדשים (לדוגמא: Medieval 2 Total War).
הבעיה שהתקצב שלי הוא רק עד 400 שקל, יש כרטיס טוב בתקציב כזה?
כדי להפעיל משחקים של היום אתה צריך כרטיסחזק..
אם אתה לא משחק הרבה, תסתפק באחד מסדרת ג'יפורס 6...
אםם לא ואתה רוצה להשקיע קצת יותר קח 7300GT או 7600 GS/GT
הייתי ממליץ לך להוסיף עוד 512 MB ראם..
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי TheSsj4 שמתחילה ב "עם תקציב של 400 שקל לא תוכל לעשות הרבה.."
ציטוט:
במקור נכתב על ידי TheSsj4
כדי להפעיל משחקים של היום אתה צריך כרטיסחזק..
אם אתה לא משחק הרבה, תסתפק באחד מסדרת ג'יפורס 6...
אםם לא ואתה רוצה להשקיע קצת יותר קח 7300GT או 7600 GS/GT
הייתי ממליץ לך להוסיף עוד 512 MB ראם..
בתגובה להודעה מספר 13 שנכתבה על ידי ינון כהן שמתחילה ב "[QUOTE=ינון כהן]משחקים שלי:..."
אחי אם אתה קונה אז תשקיע ב7600GT ותוסיף 512RAM
ה7600GT מריץ לי PES 2008 על ההגדרות הכי גבוהות עם 1G של RAM
אם אתה מחליט ללכת על ה7600 שים לב שהוא לא GS אלא GT
אות אחת שינוי ענק בביצועים!!
בתגובה להודעה מספר 14 שנכתבה על ידי wili_goralnik שמתחילה ב "אחי אם אתה קונה אז תשקיע..."
ציטוט:
במקור נכתב על ידי wili_goralnik
אחי אם אתה קונה אז תשקיע ב7600GT ותוסיף 512RAM
ה7600GT מריץ לי PES 2008 על ההגדרות הכי גבוהות עם 1G של RAM
אם אתה מחליט ללכת על ה7600 שים לב שהוא לא GS אלא GT
אות אחת שינוי ענק בביצועים!!
אחי זה יקר לי מדי! ובכרטיס זיכרון אני גם צריך משהו שמתאים ספיצפית למחשב שלי או שכולם אותו דבר?
איך הכרטיס nVIDIA GeForce 7300GT 256MB ?
נערך לאחרונה ע"י ינון כהן בתאריך 30-10-2007 בשעה 11:46.
קח בחשבון שאתה קונה חומרה שמבוססת על הדור הקודם של המעבדים הגרפיים של ATI ו NVIDIA ככה שהם לא יסתדרו טוב עם משחקים מודרניים מאוד, אבל למשחקים שאתה רוצה להפעיל זה נראה לי בסדר.
האמת שהמחיר שלהם משקף גם את הפרשי הביצועים ביניהם (ה 7300GT הכי איטי, אחריו ה X1650, ה 7600GS הכי מהיר).
לגבי הזיכרון - אתה צריך זיכרון מאותו סוג (DDR), עדיף עם אותם תזמונים ובאותו תדר.
קח בחשבון שאתה קונה חומרה שמבוססת על הדור הקודם של המעבדים הגרפיים של ATI ו NVIDIA ככה שהם לא יסתדרו טוב עם משחקים מודרניים מאוד, אבל למשחקים שאתה רוצה להפעיל זה נראה לי בסדר.
האמת שהמחיר שלהם משקף גם את הפרשי הביצועים ביניהם (ה 7300GT הכי איטי, אחריו ה X1650, ה 7600GS הכי מהיר).
לגבי הזיכרון - אתה צריך זיכרון מאותו סוג (DDR), עדיף עם אותם תזמונים ובאותו תדר.
בתגובה להודעה מספר 20 שנכתבה על ידי ינון כהן שמתחילה ב "[QUOTE=rlsf]בתקציב של 400 ש"ח..."
זה מקרה קלאסי שבו תשלם יותר כסף על פחות ביצועים.
אל תשווה בין כרטיסים ע"ס הזיכרון שיש עליהם, אלא ע"ס הביצועים שהם נותנים. ה 6200 הוא הכרטיס החלש ביותר של NVIDIA מסדרה 6, שהיא עוד יותר ישנה מסדרה 7 (שממנה הצעתי לך כרטיסים).
זה מקרה קלאסי שבו תשלם יותר כסף על פחות ביצועים.
אל תשווה בין כרטיסים ע"ס הזיכרון שיש עליהם, אלא ע"ס הביצועים שהם נותנים. ה 6200 הוא הכרטיס החלש ביותר של NVIDIA מסדרה 6, שהיא עוד יותר ישנה מסדרה 7 (שממנה הצעתי לך כרטיסים).