20-09-2008, 12:36
|
|
|
חבר מתאריך: 20.09.08
|
|
שנה טובה
שלום רב,
אתמול בערב, ערב שישי אחי היקר ביקש לשוחח עמי ולספר לי משהו שחווה מלפני עשר שנים, שמדיי פעם הזכיר את החוויה ולא תיאר אותה אף פעם לפרטי פרטים. אחי סיפר לי כי חווה חוויה שבה נשמתו ( לדבריו, אני מניחה שכל אחד קורא לזה בשם אחר) עזבה את גופו לבערך חצי דקה, בזמן הזה הוא ראה את גופו אך הרגיש שנשמתו עולה ונשארת מתחת לתקרה- בדיוק אותו תיאור שתואר לעיל. אחי ציין בפני כי היה מבועת מהתחושה הזו ורק פילל לרגע שנשמתו תחזור לגופו. אותה חוויה התרחשה שהוא היה בהכרה וממש ראה את גופו למטה והרגיש את נשמתו מרחפת מתחת לתקרה.
החוויה הרוחנית העצומה הזו השפיעה על אחי שלא לטובה, הוא לא ידע כיצד להתמודד עם הדבר ונפל למחלת נפש קשה מאוד. מאז האירוע אחי אושפז מספר פעמים בבתי חולים. לכל הצינים שבינכם אחי אומנם חולה נפש אך ממש שפוי בדעתו- המחלה שלו מתבטאת בכאב עצום של הנפש, דכאון וכו'. כיום, לראשונה מזה עשר שנים אחי נמצא במצב המאוזן ביותר שלו, תחת טיפול תרופתי. לראשונה הוא תיאר את החוויה לפרטי פרטים ואני החלטתי קצת לקרוא בנושא ונדהמתי לגלות את התופעה. אני מגיעה מתחום המדע, עוסקת בתחום הרפואה, ומאמינה לאחי במיליון אחוז שזו החוויה שהוא חווה, יודעת שלמדע אין פתרון לשאלות מאין אלו אך עדיין בטוחה שיש הרבה דברים מסוג זה..
אשתדל לא לחפור בנושא יותר מדיי, אולי כי הוא קצת מפחיד ובעיקר מכיוון שבטוחה שרב הנסתר מן הגלוי.
אחי עדיין שואל מלא שאלות בנושא- את עצמו כפי שציינתי לעולם לא דיבר על זה עם מישהו.
אני מאחלת לו שיהיה לו את הכוח להבין את החוויה העצומה הזו שהוא חווה,
ומאחלת לכולכם שנה טובה ומתוקה...
|