13-10-2007, 22:55
|
|
|
חבר מתאריך: 31.05.07
|
|
מצטער שלא כתבתי כל כך מדוייק...
נתחיל בכך שDEEPSPACE טען שאין צורך וביקש לחשוב...
אני חשבתי והגעתי למסקנה שכטב"מים לאיסוף מודיעין לא חסרים לנו, ואם הוא אומר שאין צורך בכטב"ם חמוש(Predator B) מתוצרת חוץ אז הסקתי לבד וממה שרץ פה ,שבאמת אין לזה הוכחות ואתה צודק! שאיתן והרמס 450 חמושים...
ההרמס 450 לקחתי מויקיפדיה(קרידיט לויקיפדיה)
ציטוט:
- ישראל
ההרמס 450 נמצא בשירות חיל האוויר הישראלי ומכונה שם "זיק". חיל האוויר הישראלי עושה שימוש נרחב בהרמס 450 במשימות שונות. בין היתר, שימש ההרמס 450 בלחימה כנגד הטרור הפלסטיני ובלחימה כנגד ארגון החיזבאללה במסגרת מלחמת לבנון השנייה, בו נטל חלק בגילוי משגרי הרקטות של הארגון ששימשו לירי לעבר יישובים בישראל. לטענת כתב העת אוויאיישן וויק אנד ספייס טכנולוג'י צוידו כטב"מי הרמס 450 של חיל האוויר הישראלי במשגרי טילי אוויר-קרקע. [1] לטענת כתב העת, אלו שימשו לחיסול פעילי טרור פלסטינים במסגרת מדיניות ה"סיכולים הממוקדים".
-
|
(נעלמה לי חצי הודעה בגלל כל הקישורים מויקיפדיה למילים) רציתי לדעת למה צה"ל לא רוכש את המל"ט האמריקאי הוא מבצעי, חמוש, ניתן חינם על חשבון כספי סיוע. היה מסייע רבות לחיל האוויר במלחמת לבנון השנייה,חוסך את הצורך במטוסי קרב,וזול יותר.
על "האנטר" שDEEPSPACE הביא לא שמעתי וגם לאחר חיפושים בגוגל לא מצאתי הרבה אשמח למידע...
אני מבקש מחברי הפורום לא לדבר בפורום בקודים בין יודעי דבר.אם זה עובר על ב"ש תתריעו אם לא ,תענו.
(לצערי חלק מההודעה נמחקה בגלל הקישורים שהיו מהציטוט מויקיפדיה חבל שזה לא שומר הכל ,ולכן גם הניסוח בסוף בהתאם מצטער )
נערך לאחרונה ע"י y o g e v בתאריך 13-10-2007 בשעה 23:17.
|