11-10-2007, 00:38
|
|
|
|
חבר מתאריך: 25.10.05
|
|
דבר ראשון תודה רבה לשניכם.
רמי, קראתי את התגובה של דקל(בקשר לtitle וכ'), עכשיו באתר המדובר, יש iframe אבל הוא מכיל רק את מה שהוא צריך להציג
כלומר, הוא אינו מכיל את תג הdoctype html וכ' אלא רק את הטקסט, באתר כמובן יש קישורים לדפים אלו עם ההשם של הפריים כ"מטרה", האם יש צורך להוסיף את התגים האלו לשם? על פניו זה נראה שכן כי בכל זאת זה קישור ואני מניח שגוגל נכנס לקישורים שנמצאים באתר, ואם אני אעשה זאת, זה לא יפגע במבנה האתר, או שעצם העובדה שאני לא עושה זאת פוגעת במבנה? (שאני אומר מבנה אני מתכוון לצורה שבה הוא אמור להיראות, כמו שאם אני לא אכתוב קוד תקין בשועל זה ייראה זוועה)
ועוד שאלה בקשר לפריימים שאני מניח שמתקשרת גם לנושא הטקסט, האם כאשר גוגל רואה תג של iframe הוא נכנס לכתובת המצויינת בתג ומחשיב את התוכן שבה כחלק מן הדף?
האם עדיף בכלל לא להשתמש בפריימים?
מקסים, לא הבנתי בדיוק למה התכוונת בשכתוב הכתובת, אני חושב שראיתי מה mod_rewrite עושה בקטע של הכתובות, אבל לא הבנתי איך התכוונת שאני אממש את זה? אם אפשר הסבר טיפה יותר מורחב.
אגב תודה רבה על העצה האחרונה אני אשתדל להוסיף את האתר במנועי חיפוש וכד'.
ומשהו אחרון
המון תודה לשניכם
לילה טוב .
עריכה, DCD רק עכשיו ראיתי שהגבת, תודה על הלינקים אני אכנס לקרוא אותם עכשיו.