04-10-2007, 21:05
|
|
|
חבר מתאריך: 29.05.05
|
|
ערך מילות חיפוש זה לפי כמות האנשים שמחפשים... לאור העובדה שבישראל חיים רק 6 מיליון אז יש פחות חיפושים למילים בעברית לעומת שפה אנגלית שזה כלל עולמי.
בכל מקום חשוב הפרסום של האתר שלך באם זה בארץ או בחו"ל, ובחו"ל אינקדים של אתרים זה כבר ניהיה עסק צפוף למדיי. לעומת בארץ שזה לא.
לפתוח אתר כזה עם 2 שפות בו זמנית באתר זה נכון לעשות, בנוסף לפרסם את האתר בחו"ל.
אם לא היה לי אם שם הדומיין הספציפי שיש לי עכשיו, בגלל ה פוטנציאל שלו מ חיפושים בגוגל, לא הייתי טורח בכלל להקים אינדקס אתרים בארץ. אני לא רוצה לתת מספר של כמות האנשים שמחפשים את הדומיין שלי בגוגל, אבל מי שיחפש יוכל בעתיד לראות את האתר שלי ברשימה, ולמרות שזה אינדקס אתרים בישראל, אם אתה הופך אותו לשם כלל עולמי אין סיבה שאתרים מחול לא ירשמו את האתר שלהם.
בנוסף אני חושב ש העובדה ש אינדקסי אתרים לא גובים תשלום על אתר מעיד על כמה שזה לא מפותח פה ואין ביקוש כ"כ.
אם יש לך הצעה אסטרטגית לפרסום האתר אני אשמח לשמוע, אם יש לך ניסיון בשווק אתר בארץ אשמח לשמוע גם, בנוסף... אינדקסי אתרים נועדו לשפר את האתר מבחינת מנועי חיפוש ו PR.
ככה שאם יש הרבה אתרים ישראלים, שידעו שע"י הרשמת האתר לאינדקס אתרים הם יביאו לעצמם PR גבוה יותר הם גם ישלמו לנו על ההרשמה של האתר שלהם. וPR גבוה שווה לתעבורה.
|