לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > תוכנה ומשחקי מחשב
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 03-10-2007, 00:41
  משתמש זכר Quick Quick אינו מחובר  

חבר מתאריך: 12.02.05
הדרך הכי יעילה בשבילי לעביר וידיאו וסאונד

יש לי פלזמה 42" ולפי מה שהבנתי יש בה כניסת HDMI, בכרטיס מסך שלי יש 2 יציאות DVI ועוד יציאה אחת מיוחדת לכרטיס שקיבלתי איתה מתאם לS Video ועוד שלושה כבלים אדום ירוק וכחול שלא הבנתי מה הם.

חשבתי על חיבור DVI to HDMI באורך 10 מטר (מהמחשב לסלון) אבל המחיר (360) מוגזם לטעמי כך שאני אסתפק בS video לS video.
לגבי הסאונד, אני כמעט בטוח שאני צריך PL (יציאת רמקולים\אוזניות ירוקה) ל-RCA (אדום לבן).
1. האם הHDMI כולל סאונד? מדובר בזה.
2. האם ההבדל בין איכות ה-HDMI לבין הS video תהיה משמעותית בצפיית סרטי DVDRip, קידוד DivX, פורמט AVI.
3. איפה לדעתכם אני אמצא PL ל-RCA וS video ל-S video באורך 10 מטרים? באתר של cable.co.il לא ממש מצאתי את זה.
4. יש דרך יותר יעילה להעביר Audio ו-Video מאשר מה שאני בחרתי? המרחק הוא 10 מטרים בדיוק.
תודה רבה, מקווה שכתבתי את זה בפורום הנכון.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 17-10-2007, 01:16
צלמית המשתמש של stoned
  stoned stoned אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.11.02
HDMI הינו חיבור לאודיו ווידאו דיגיטלים.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Quick שמתחילה ב "הדרך הכי יעילה בשבילי לעביר וידיאו וסאונד"

DVI הינו חיבור וידאו בלבד.

ישנם מתאמים שמאפשרים לך לשלב DVI + אודיו דיגיטלי (לרוב SPDIF) ולהמיר את הכל ליציאת HDMI אבל אלו מתאמים יקרים למדי (בסביבות ה-300$).

אם אתה מתכנן להעביר את האודיו בנפרד, אתה יכול להשתמש בכבל מתאם שהוא מצד אחד DVI ומהצד השני HDMI או אם יש לך כבר כבל DVI מספיק ארוך, להשתמש במתאם DVI ל-HDMI (עולה כ-150 ש"ח בזאפ).

יש הבדל גדול בין איכות S-VIDEO ל-DVI/HDMI. כמובן שזה תלוי ברזולוציה של מסך הטלויזיה שלך, אבל אני מניח שהוא יכול להגיע לרזולוציה גבוהה יותר מהרזולוציה המקסימלית ב-S-VIDEO.
מבחינת איכות כבל ה-S-VIDEO, ניתן עקרונית להעביר בו גם רזולוציות גבוהות יותר, אך תקן ה-S-VIDEO הינו על 480 שורות או 576 שורות (תלוי בשיטת השידור).
במקרה כזה האיכות נקבעת בפועל באיכות הרכיב הממיר ל-SVIDEO בכרטיס המסך שלך ואיכות הרכיב המקבל S-VIDEO במסך. אם שניהם יודעים לעבוד ברזולוציות גבוהות יותר והם איכותיים מספיק, אזי תקבל איכות תמונה טובה.

לגבי איכות התכנים בהם אתה צופה, כמובן שההבדל יורגש ככל שאיכות התכנים תעלה. אם צופה בקבצי וידאו ברזולוציה נמוכה (624 * 352, לדוגמא) ההבדל פחות יורגש, אבל אם תצפה בתכני HD, תרגיש בהבדל.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 03:31

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר