זו אפשרות מובנית ב-vBulletin. למי שלא יודע, בדף המנהלים יש טבלה מסודרת המציגה את כל שמות המנהלים ולצידם את הפורומים אותם הם מנהלים.
זו: www.fresh.co.il/vBulletin/showgroups.php ?
נמאס לכם לזכור סיסמאות? לחצו כאן!
איפה נמצא הקישור לעמוד הזה?
בהודעה שלי שאליה הגבת...
הנה הצעה נוספת: מה דעתכם לשים קישור לדף המנהלים ע"ג הפורום?
אין שום צורך בכך, זה מיותר לחלוטין עבור גולשים, מהסיבה שרומק כתב.
ואם אני סתם רוצה לצפות ברשימה של כל המנהלים (מה שהביא אותי להציע את ההצעה הזו)?
ציטוט: במקור נכתב על ידי dudi.vaknin ואם אני סתם רוצה לצפות ברשימה של כל המנהלים (מה שהביא אותי להציע את ההצעה הזו)? "סתם" זו לא סיבה. ואם סתם תרצה שיקפצו לך בלונים כשתכנס לפורום, גם את זה נעשה? הנקודה היא שאין בזה צורך ממשי כפי שכבר הבנת לבד.
עם היחס הלבבי הזה עוד תגיע רחוק.
אני מציע שתתן סיבה הגיונית לבקשה, ואז תקבל התייחסות הגיונית. או במילים אחרות, תגדיר "סתם".
יהיה משהו, כי יש משהו
אני לא רואה בעיה ביחס הזה. ציניות שאופיינית לי מזה שנים :-) בכל מקרה, זה בוודאי לא אישי נגדך. הודעה עניינית ותו לא.
אז תיכנס ללינק שנתתי לך...
בכל פורום רשום בתחתית מי המנהלים שלו כך שאם יש בעיה ספציפית בקשר לפורום יהיה הרבה יותר קל לאתר את המנהלים משם במקום לחפש אותם מבין הרשימה
זה לא צריך לבוא על חשבון זה.
רשימת הצוות המנהלים זה סה"כ דף שבו מרוכזים כולם, אם כ"כ אתה חפץ בלהסתכל על רשימת המנהלים - שימי נתן לך קישור. אם אתה צריך איזשהו מנהל מפורום מסויים הוא מופיע למטה. רומק הוא סופר מנהל (מפקח גלובאלי)? והשאר הם עם עלה אפור והם הבעלים/מ.ר אין צורך ברשימת הצוות, שכן אתה יכול לצפות בה ע"ג הפורום בצורה לא מרוכזת.
חשיבה חיובית יוצרת מציאות חיובית.
תחזור להוסטס.