לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 27-09-2007, 18:39
  דובדבנצ'יק דובדבנצ'יק אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.11.06
הדרך היחידה שלך:
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי ThePitbull שמתחילה ב "אני יודע שלצאת משם זה בלתי..."

ללכת לרופא צבאי ופשוט להסביר לו את המצב. ומה אתה יכול ומה אתה לא יכול...תשחק אותה גם דפוק,תמציא משהו שזה באמת יעזור לך להוריד פרופיל. להוריד פרופיל זה מאוד קשה שתדע לך.
תשחק אותה מעכשיו שכואב לך, תתלונן כל הזמן, תגיד שאתה לא יכול לעמוד הרבה ותחפש לשבת כל הזמן ואני יגיד לך בשיא הרצינות תנסה לבכות אצל הרופא שכואב לך, ואתה לא יכול לעמוד.

בכל מקרה אם זה לא יצליח,קח את השירות בכיף..אין מה לעשות. זה צבא.
הצבא בוחר אותך ולא אתה בוחר את הצבא.ובכלא היציאות הם אחלה 2-2. מב רע בזה?

ועוד דבר שאני לא יכול להבין, איך הגעת למ.צ אם עשית טירונות בניצנים?
מ.צ עושה טירונות בנפרד וחוץ מזה יש להם רובאי 02 מורחב.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 27-09-2007, 19:27
  ThePitbull ThePitbull אינו מחובר  

חבר מתאריך: 27.09.07
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי דובדבנצ'יק שמתחילה ב "הדרך היחידה שלך:"

כעקרון מינסקוס קרוע זאת בעיה גדולה, זה שווה לרצועה קרועה בברך. יש מצב שיגידו לי שאני יעשה ניתוח כי זה לא מחלים. אני הולך לשחק אותה קצת יותר נכה וצולע ממה שאני כמובן אני לא טיפש.
היציאות בסדר אבל התפקיד חרא. היציאות הם לא סתם כאלה... אחרי יומיים בפנים אתה נהיה מתוסכל ביותר, אני יודע את זה כי בנדוד שלי שירת שם עד שהוא שבר את היד בשביל לצאת מזה. והוא לא היחידי אני יצרתי קשר עם אנשים שהיו בתפקיד ורובם המליצו לי לצאת מזה כל עוד אני יכול. זה על אותו משקל שמי שמשרת בשב''ס מקבל יציאות ממש טובות כמו 24-48. אף אחד לא ממש אוהב לשרת בכלא. ובכנות אני לא בנאדם שמתאים לעבודה של מפקד אישי, זה רחוק מדי מהאופי שלי... אבל כשדיברתי על זה עם המפקדים בקורס זה לא עניין אותם.

תכלס גם אני לא יכול להבין את זה. הייתי חודש מסופח לבקו''ם ואז המשכתי לטירונות 02 רגילה. בסוף הטירונות כולם מקבלים צוי סיפוח ויוצאים הבייתה... בשלי ושל עוד איזה 5 אנשים (מתוך 3 פלוגות שסיימו טירונות ><) היה כתוב שוטר צבאי. הגענו לבה''ד וחיכינו שבוע עד שהטירונים של מ''צ יסיימו את ה02 המורחב שלהם. ועכשיו התחלנו את הקורסים ביחד.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 23:51

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר