לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 26-09-2007, 18:31
  ghostdog47 ghostdog47 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 05.07.07
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי BMTL שמתחילה ב "לא נראה לי שמוכרים מדבקות..."

ציטוט:
26-09-2007 12:45BMTLלא נראה לי שמוכרים מדבקות בנפרד..

ובכל מקרה, אם קיבלת את החלקים במארז *המקורי אז אתה תקבל ספרון ומדבקות.

אני יודע, המדבקות כביכול נמצאות בקופסה שבה נמצא המעבד, נראה לי אפילו מדבקה בודדת, אז אם לא משתמשים בהם לאן הם הולכים ?! לפח !!!
היה לי חבר שאמר לי שרוב הטכנאים כנראה זורקים את זה, פותחים קופסה מוצאים את הכרטיס/מעבד והשאר לאבדון...הוא עבד בזה פעם ואמר לי שיש גלגל מדבקות של INTEL אלו הם אינם מדבקות "מתכתיות" אלא מדבקות נייר, שכנראה הייצור שלהם יותר זול/
אני כמעט בטוח שיש דרך להשיג כאלה מדבקות כי בחו"ל מוכרים אותם בחלק מן החנויות בטבלאות.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 29-09-2007, 21:32

בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי Dr Games שמתחילה ב "בקשר ל-Ebay"

[QUOT Dr Games תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה vbmenu_register("postmenu_2433886", true);
חבר מתאריך: 27.12.01

בקשר ל-Ebay
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי ghostdog47 שמתחילה ב "
ציטוט:
27-09-2007..."
הסר דאגך מלבך.. הזמנתי מאיביי כבר 3 משקי שמש ועוד כל מיני דברים.. Paypal היום זו אחת החברות הכי בטוחות להזמנה.. יותר סיכוי שיגנבו אותך בבורגר'ס בר ולא שם.. סמוך עליי
E]

ואללה אחי..

אני קצת נבוך לומר זאת אבל האם קיים מדריך ליצירת חשבון PAYPAL כי פעם ניסיתי וצריך לאמת כל מיני כתובות של הארץ כדי שזה יגיע לכתובת המיועדת.
תודה

ישן 30-09-2007, 14:40

בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי yakir1111 שמתחילה ב "תגיד למה אתה צריך את המדבקות..."

ציטוט:
30-09-2007 05:31yakir1111תגיד למה אתה צריך את המדבקות האלה יש מצב שאני יכול לעזור לך.
למה אתה צריך אתה משתמש או רק אוסף?
ומדבקות לא מקוריות כאילו חיקוי של המדבקה העתק של 1על1 אבל על חומר אחר של נייר יעזור לך?
יקיר

כמעט לכל אחד יש תחביב, זה כמו לאסוף בולים או לאסוף סמלים של מכוניות כמו BMW VOLKSWAGEN (כמובן שלא גנובים חח) וכו', אני אוהב לאסוף מדבקות של מעבדים חלקם אני מדביק על המארז, AMD ו INTEL שני ייצרניות מתחרות של שני מעבדים מאוד חזקים, זה משדר עוצמה אני אישית משתמש בכרטיסים של AMD + NVEDIA והייתי רוצה להדביק את ה"תואר" של המחשב שלי על המארז כמו שמדביקים על המחשבים הניידים, לדעתי זה יפה.
אני מחפש את המדבקות המתכתיות המקוריות וגם של אינטל וAMD שעשויות מנייר , מדבקות מזויפות לא יעזרו, כי כל העיקרון זה ההשראה שעומדת מאחורי הדבר זה כמו להציע לאספן בולים בול מזויף.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 22:23

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר