28-03-2005, 19:08
|
|
|
חבר מתאריך: 08.12.03
|
|
משחק מחשב ישראלי לא יכול להמליץ
יכול להמליץ על סימולטור טנקים SteelBeasts , הים הסימולטור (לא הייתי קורה לזה משחק מחשב) יחיד במינו - הוא מדמה במדויק את הטנקי M1 ו LEOPARD 2A4 , החל מפרט הכי קטן בתא תותחן , ועד לעבודת מסגרת מחלקתית והתמצאות על מפה ,כשקימים טנקים וכלים אחרים , אך שאר הכלים נהוגים רק מבחוץ . שריונרים ימצאו במשחק הזה עונג רב , שכן המשחק הזה מדמה במדויק כל פריט וכל תרגולת של תא תותחן בשתי הטנקים האלו , לא סתם הסימולטור הזה נהיה הסימולטור הרשמי בצבא אוסטרליה (שלאחורה עברו לשימוש בטנקי אברמס) , סימולטור של דניה , לדעתי גם גרמניה ובאיזשהי מידה ארה"ב , ועוד כמה מדינות שמשתמשות בטנקים אילו . את הסימולטור כתבו צוות של מתכנתים , כשכולם (אני מכיר את חלקם באופן ווירטואלי) לרבות אחד לדעתי שירתו אי שם , ונחשו בתור מי ? נכון , שריונרים (המתכנת הראשי , נילס הנריכסן "SSNAKE" היה בעברו מ"פ שריון בצבא גרמניה) .
מילת אזהרה : אנשים שאוהבים משחקי פיו פיו ואקשן לא ימצאו הרבה כיף בסימולטור הזה . הגרפיקה גם לא משהו - המשחק עצמו נכתב ב1997 , והגרפיקה לא משהו . למרות זאת , שריונרים לשעבר יתפסו את הכיף של החיים מהמשחק .
לפני זמן לא רב יצא גרסה חדשה של הסימולטור , לשימוש צבאי בלבד (ע"י הזמנה אישית של צבא כלשהו מהחברה HQSIM ) . הסימולטור הזה בעל גרפיקה הרבה יותר טובה , וכולל בתוכו הרבה יותר כלים בעלי שליטה פנימית מהצריח) . הסימולטור נקרא STEELBEASTS PRO . בעיקבות ביקוש יצא לשוק גרסה אזרחית שלו , STEELBEASTS PRO PE (PERSONAL EDITION , שעולה קצת כסף (קצת הרבה למען האמת) , אך זהו פשוט גן עדן לשריונרים . ובעתיד אמורה לצאת סדרה שלישית של המשחק .
לגבי שילוב ישראלי , ובכן , אפשר להוריד מודים שהכלים יראו מבחוץ כמו טנקים ישראלים . כמו כן , אפשר לכתוב תסריטים (חוץ ממה שכבר קיים) .
כמה תמונות: (לא להבהל , הגרפיקה עצמה יותר טובה במשחק , זה ה SNAPSHOTS יוצאים על הפנים)
טרמי של לאופרד . הקו מעל הטווח מצביע על ריבוי טווחים אם אני לא טועה .
GPS - הכוונת הראשית הפגעה . עוברית לכוונת משנית (GAS ) - לאופרד .
מארב על שפת הנחל
מתוך תא תותחן של M1 , פגיעה בT-72 בטווחי ה 1400 .
מי שרוצה לראות עוד תמונות (בעיקר של ה SB PRO PE ) , מוזמן לבקר את האתר www.steelbeasts.com
וכמובן לקנות את המשחק .
|