18-09-2007, 22:23
|
|
|
חבר מתאריך: 01.06.07
|
|
להגיע לטיסה?!
לא הייתי בונה על זה , אפשר לשאול: כיצד אפשר לנסות להגיע לעמאן? , לא הייתי ממליץ לך לנסוע דרך ירדן. לדעתי עדיף להוסיף כמה דולרים אבל לנסוע דרך אל-על בבטיחות ובראש שקט. משגע אותי המחלה של הישראלים לקחת את הזול ביותר. ואחר כך עוד מתולננים "הקלאב ב100$ ל4 ימים לא היה הכל כלול והחדר מלוכלך" , "הטיסה לברלין ב150$ היית צפופה ולא הגישו אוכל ומים" או (ועם כל הצער הרב שבדבר) " לקחנו את הטיסה הפנימית לפוקט שהיית הכי זולה ובסוף גם לא יצאנו ממנה" - ולא אומר את זה לא בחיוך וגם לא בחצי.
קח אל-על , תשלם אולי עוד 150$ , אל בראש שקט , בקשר לטיסות לתאילנד , בת דודה שלי נסעה לא מזמן דרך אל-על , טיסה נוחה , נוסעים ישראלים או אירופאים , שירות סביר. לעומת זאת חברתה טסה דרך עמאן בחברה ערבית (שאלו החברות הטסות משם) ורוס הנוסעים היו מוסלמים שנעצו בא עיניים , דיילים שסירבו לשרת אותה וטיסה סיוטית , ותחשוב על הפחד שליהיות במטוס עם עוד 180 מוסלמים עצבניים מהחום של ירדן , שבהם יהיו גם פליטים פאלסטיניים שמהווים אחוז ניכר מאוכלוסיית ירדן , ודרכון ישראלי אחד. ותחשוב עם המטוס ציך לעצור לאור תקלה תכנית באיראן , עיראק , פאקיסטאן....
על כל מקרה , שהיה לך טיול נעים , תהנה ותראה את העולם ותיהיה זעיר.
|