27-03-2005, 23:43
|
מנהל: כלכלה עסקים ושוק ההון, משפטים וצרכנות
|
|
חבר מתאריך: 10.07.02
הודעות: 9,896
|
|
"על האש" על טהרת בעלי הכנף
השבוע החלטנו לעשות אירוע "על האש" נטול אנטריקוט ושאר מיני "הולכי על ארבע".
הכמות הספיקה למלא את המנגל, הנה הפירוט מימין לשמאל:
קומה עליונה -
* שיפודי הודו נקבה מושרים לילה שלם בשמן זית, שום כתוש, פלפל גרוס ומלח
* שיפודי פרגיות מושרים לילה שלם בשמן זית ותבלין לעוף
קומה תחתונה -
* חתיכות עוף מושרות בשמן זית, מלח, פלפל גרוס ובצל ירוק טרי
* חזה עוף מושרה בשמן זית, מלח ופלפל גרוס
לבינתיים, על השולחן הוגשו סלטים טריים:
* סלט עלי בייבי עם עגבניות שרי, שמן זית וחומץ בלסמי
* סלט מלפפונים הולנדיים (ארוכים) עם גזר גמדי ועגבניות שרי
היין שנבחר הינו מתוצרת בולגריה
את מנת הגורמה שאכלה נטע לא ניתן להציג כאן עקב צנעת הפרט, אבל ניתן להתרשם שהיא נהנתה. ככה היא נראתה מעט לאחר סיום הארוחה:
_____________________________________
|