14-09-2007, 17:10
|
|
|
חבר מתאריך: 13.11.04
|
|
מן הסתם שהכל צריך להיות מאובטח לווסט... אני לא מכיר עוד דרך לעשות את זה חוץ מלקשור הכל...
לא נראה לי אמורים להיות הבדלים בין הכוננות שלך במסלול לזאת של הקו. מהטירונות הייתה לי פחות או יותר אותה כוננות כמו שיש לי עכשיו. נראה לי שהדבר היחיד שלא היה לי במסלול ועכשיו יש לי זה ח.ע שד'ם. אבל יכול להיות שסתם החופ'ל שלי בהתחלה לא הגדיר לנו לעשות את זה...
לקו כדאי לדעתי להגדיל כמויות לפי אופי הפעילות. נגיד בטירונות, יספיק לך עירוי אחד ושתי כפפות הפתעה, אבל שאתה בקו ויוצא למבצעים או כל מיני פעילויות מסוכנות עדיף אולי לשים 2 עירויים ו4-5 כפפות הפתעה. יותר ספיירים... אף פעם אי אפשר לדעת מתי יהיה לך אירוע שיגמר לך הציוד הרגיל ויהיה חסר לך... יותר משולשים, אגדים, פדי גזה, יותר תרופות(לי יש אקמול, קלגרון וסטופיט בווסט תמיד- צריך להיות רק אקמול), כדורים לטיהור מים(כדור 1=רק ליטר מים...). תוסיף דברים שלא חלק מהכוננות הרגילה כמו פלסטרים בגדלים שונים, יוד, מדחום וכו'...
לא יודע אם שקיות חימום זה כוננות או לא... אבל לא יזיק לקחת כמה בווסט. לי יש שקית של 5...
Cfox, לזה התכוונתי בח.ו מגומי הפעלה וסקוץ'. בקצה האחד יש אבזם פלסטיק כמו שיש בחובק לנשק. מעבירים, מותחים ותופסים בסקוץ'. עובד נהדר.
|