04-09-2007, 16:52
|
|
|
חבר מתאריך: 17.05.05
|
|
מה אומר החוק לגבי נהג אגד שמרים יד על נוסע שמבקש את פרטיו
שלום.
אני באתי לנהג אגד היום בצהריים וביקשתי ממנו (בצעקות כי הייתי שיא העצבני עליו) את השם שלו (פרטי + משפחה כמובן).
אח"כ נזכרתי שאפשר לראות את השם של הנהג איפה שנמצא המקום של הכסף (איפה שמאוחסן הכסף...).
באתי להסתכל והוא חסם את השם שלו עם היד ולא נתן לי לראות, הוא גם שלף את הדבר הזה של הכסף ושם את זה לידו מאחוריו, בצורה כזו שגם לא אראה את השם.
באמצע הדברים האלה הוא גם דחף לי את היד (מספר פעמים) שלא אוכל להסתכל ולראות את השם שכתוב בדבר הזה של הכסף.
[שאלה 1] זה נכון לומר שהוא הרים עליי יד כשהוא דחף לי אותה כדי שלא אראה את השם?
אח"כ הוא התקומם מהכיסא וזה היה נראה כאילו הוא עומד להעיף אותי בכוח מהאוטובוס או לעשות מעשה אלים אחר.
כדי להתגונן ועל מנת שלא ייפגע בי, אני דחפתי לו את היד (כנראה קצת חזק מידי), מה שגרם לו, לכולו (כולל הגוף, לא רק היד), להידחף אחורה.
במעשה הזה הוא טען בפני שאר הנוסעים שאני הרמתי עליו יד ראשון.
[שאלה 2] זה נכון לומר את זה בכלל? דבר ראשון, הוא הרים עליי את היד קודם. דבר שני, אני לא רציתי שבכלל יצליח להרים עליי יד או לתת לי איזהשהי מכה\דחיפה, אז דחפתי לו את היד (וכתוצאה מכך הוא כולו נדחף) - מה שנקרא התגוננות.
לבסוף הוא חסם את דלת היציאה כדי שלא אצא ורצה לנסוע למשטרה (ולפני זה גם רצה להזמין משטרה), אבל הצלחתי לצאת החוצה בכוח, וכשיצאתי הוא גם יצא מהאוטובוס וצעק, אני מצטט, "בוא מכות בוא נראה אותך!", וגם אח"כ צעק: "אני אזיין אותך חכה תראה ב-X".
( X זה האזור שאני גר בו. )
כלומר שהוא איים עליי.
[שאלה 3] מה הדעה הכללית לגבי המקרה?
[שאלה 4] אני זה שעשיתי עבירה על החוק או הוא זה שעשה?
תודה מראש(!),
אשמח אם תפרטו ותרחיבו, זה יעזור מאוד.
|