לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ●●● ברוכים הבאים אל פורום צבא וביטחון ●●● לפני הכתיבה בפורום חובה לקרוא את דבר המנהל ●●● עקבו אחרינו! ●●● חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > צבא ובטחון
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 07-08-2007, 21:01
צלמית המשתמש של PD1
  PD1 PD1 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 11.11.05
שלח הודעה דרך ICQ אל PD1 שלח הודעה דרך MSN אל PD1
כי רוסיה רוצה להראות שגם היא יכולה
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי Free-Style שמתחילה ב "אני חושב שהיה מעולה אם הרוסים..."

הרוסים תמיד צריכים להראות שרירים ולהגיד לעולם שגם אנחנו יכולים.

במקרה של מלחמה כוללת עם סוריה והרוסים עוגנים בנמליה שהם יעד להפצצה, הייתי מכריז על כל כלי שיט הנמצא במים הטריטוריאלים של סוריה כמטרת אויב לגיטימית.
אם הרוסים רוצים לשחק משחקי ריגול באיזור, ולא משנה עם מי כרגע, טורקיה או ישראל, במקרה כזה על מדינת ישראל לעמוד על שלה ולתת יד חופשית לצה"ל, אין מה לעשות לצבא זר באיזור הנמצא תחת מלחמה.
עכשיו תבואו תקפצו עליי תגידו "הו מי אלה אנחנו לאומת הרוסים, אנחנו צל של ארה"ב, מי אנחנו שנכתיב כאן היסטוריה או מהלכים כאלה ואחרים על דעת עצמנו"...
ואני מצטער מראש אם גלשתי לכיוון הפוליטי למרות שזאת בכלל לא הייתה הכוונה שלי.

נערך לאחרונה ע"י PD1 בתאריך 07-08-2007 בשעה 21:08.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 08-08-2007, 15:45
צלמית המשתמש של Free-Style
  Free-Style Free-Style אינו מחובר  

חבר מתאריך: 22.11.03
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי Centurion שמתחילה ב "[QUOTE=kufxh]העובדה שיהיו..."

אתה שם לב מתי הם רוצים נוכחות בים התיכון? פתאום הם התעוררו.... שלאיראן יש נשק גרעיני והכול פה מתוח לחלוטין ועל סף מלחמה.

איזה ספינות של ארה"ב עוגנות פה? איזה מטוסים של ארה"ב נמצאים פה? אין אצלנו בכלל כוח שלהם.

במהלך של מלחמה הדבר הזה מסבך לגמרי אותנו ואת חיל הים שלנו, מה הם יעשו? יתקפו כלים של רוסיה?

נכון, אנחנו לא ורצים בסיסים רוסים בסוריה אבל לחפש אלטרנטיבות אצלנו? אתה בסדר תגיד לי?
האלטרנטיבה הכי טובה היא שהרוסים ישארו בבית שלהם עם הנמלים שלהם!

עכשיו תחשוב על זה ככה, נפתחת מלחמה בנינו לבין סוריה, אנחנו רוצים לשתק את הכוח הימי שלהם בעזרת המטוסים שלנו, אחת מהפצצות פוגעת בכלי שיט רוסי, מה עושים?

ישן 08-08-2007, 16:07
צלמית המשתמש של spritz
  spritz spritz אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.11.04
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי Free-Style שמתחילה ב "אתה שם לב מתי הם רוצים נוכחות..."

יש ספינות אחריקאיות לא כזה רחוק מפה-טורקיה\כרתים\איטליה. בכרתים יש שדה תעופה גדול של נאט"ו שהאמריקאים מפעילים משם מטוסי סיור .ספינות נאט"ו מבקרות בצורה תדירה בנמלי ישראל.
אין ספק שהנוכחות הרוסית באזור מסבכת אותנו,אבל צריך לזכור שאם הרוסים יכלו למצוא מקום אחר לספינות שלהם בים התיכון חוץ מטרטוס - הם היו עושים זאת.בזמנו היה להם גם בסיס צוללות באיזה חור באלבניה.בטרטוס יש לרוסים אזור שלם בנמל בשימוש בלעדי. אם כמה אוסות סוריות יחליטו להסתתר שם אין לנו בעיה עם זה. שישארו תקועות בנמל.
נכון שמבחינת ישראל עדיף שהרוסים היו נשארים בים השחור ולא מוציאים את האף משם,אבל צריך גם להיות ריאלי.
אגב,גם הצרפתים מבקרים(או ביקרו,נכון ללפני כמה שנים) בתדירות קבועה בסוריה ובכלל יש מלא כ"ש נאט"ו באגן המזרחי של הים התיכון.פגיעה בכ"א מהספינות האלו בעייתית בדיוק כמו פגיעה בכ"ש רוסי.
בקיצור- דיבורים על החזרה של הרוסים לסוריה נשמעים כבר כמה שנים ועדיין אין שום דבר בשטח.

ישן 08-08-2007, 16:12
  Centurion Centurion אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.03.07
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי Free-Style שמתחילה ב "אתה שם לב מתי הם רוצים נוכחות..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Free-Style
אתה שם לב מתי הם רוצים נוכחות בים התיכון? פתאום הם התעוררו.... שלאיראן יש נשק גרעיני והכול פה מתוח לחלוטין ועל סף מלחמה.

לסובייטים היו בסיסים ימיים בסוריה. רוסיה כבר כמה זמן מדברת על חזרה לשם, ולא עושה מזה סוד. זה לא קשור לאיראן (שדווקה רוסים הכריחו את איראנים להסכים לבדיקות במתקנים הגרעיניים, כפי שקראתי היום ב"ואי-נט"), אלא למעמד המדיני של רוסיה.

ציטוט:
איזה ספינות של ארה"ב עוגנות פה? איזה מטוסים של ארה"ב נמצאים פה? אין אצלנו בכלל כוח שלהם.

לא דברתי על ישראל, אלא על הים התיכון.

ציטוט:

במהלך של מלחמה הדבר הזה מסבך לגמרי אותנו ואת חיל הים שלנו, מה הם יעשו? יתקפו כלים של רוסיה?

קשה להגיד איך זה ישפיע על מהלכה של מלחמה אפשרית נגד סוריה.

ציטוט:

נכון, אנחנו לא ורצים בסיסים רוסים בסוריה אבל לחפש אלטרנטיבות אצלנו? אתה בסדר תגיד לי?
האלטרנטיבה הכי טובה היא שהרוסים ישארו בבית שלהם עם הנמלים שלהם!

אני חושב שאני בסדר. אם אנחנו לא רוצים לפעול למציאת פתרונות שיתאימו לנו יותר, אז מה שנשאר זה לדבר על התוקפנות הרוסית.

ציטוט:

עכשיו תחשוב על זה ככה, נפתחת מלחמה בנינו לבין סוריה, אנחנו רוצים לשתק את הכוח הימי שלהם בעזרת המטוסים שלנו, אחת מהפצצות פוגעת בכלי שיט רוסי, מה עושים?

מתקשרים מהר-מהר לפוטין, מודיעים לו שקרתה טעות איומה ושאנחנו מצטערים מכל הלב - אם אתה שואל אותי.
ישן 08-08-2007, 15:58
  משתמש זכר kufxh kufxh אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.08.05
הסבר- אני מכוון למימד....
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי kufxh שמתחילה ב ""סביבת עבודה""

ציטוט:
במקור נכתב על ידי kufxh
העובדה שיהיו ספינות רוסיות בנמלים ובסיסים סוריים מזיקה. סביבה טכנולוגית מתקדמת מביאה למגמת שיפור לכולם וזה יעשה לסורים טוב ולנו רע

את שכתבתי אני מכוון למימד הצר של רמת הצי הסורי ולוחמיו (לא התייחסתי לשום דבר מערכתי או גלובלי), ככל שהם ייחשפו לסביבה מתקדמת יותר כך החיילים הסורים והצי הסורי יתעוררו מהמצב הקיים שלהם (סביבה מתקדמת כגון: ספינות בנמל, ביקורים בספינות, ימי עיון, פלאברות של חיילים, צורך בבתי מלאכה ובשרותי חוף לצרכי הספינות חדישות של הרוסים וכו' וכו') לזה היתה כוונתי. שיפור במצב חיל הים הסורי יזיק לנו מאוד ולדעתי רק נוכחות רוסית אצלם בנמל כבר תתרום משהו לשיפור מצבם.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 23:37

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר