במקור נכתב על ידי WWW.JTF.ORG/G
א. ארה''ב לא רואה בישראל נכס או בן ברית אמיתי אלא מיכשול למטרה האמריקאית האמיתית שהיא יחסים טובים עם 65 מדינות מוסלמיות, וגם האמריקאים וכל העולם רוצים נפט ויש למוסלמים רוב הנפט שבעולם. ובגלל הנפט, יש למוסלמים טריליוני דולרים וארה''ב וכל העולם מאוד רוצים השקעות במדינותיהם מהמילירדרים המוסלמים. ישראל היא מדינה קטנטונת של רק 5 מיליון יהודים, וארה''ב תמיד ראתה בה כאב ראש ולא נכס למרות מה שפוליטיקאים אמריקאים אומרים לבוחרים היהודים באמריקה.
ארה"ב כן רואה בנו נכס ובעלי ברית, אם היא לא הייתה רואה בנו ככאלה אז היא לא הייתה תומכת בנו.65 מדינות איסלמיות? זה לא נשמע לי הגיוני.
ארה"ב רואה בנו בני ברית בתחומים רבים, הידידות איתנו לא הפריעו לה לפתח מערכת יחסים עם מדינות איסלמיות.
ב. זוהי הסיבה שארה''ב תמיד דורשת שנתאבד עם נסיגה לגבולות טרום מלחמת ששת הימים. ארה''ב לא מכירה בזכותנו לירושלים המערבית, ובטח לא לירושלים המזרחית. כל הדרך, המטרה של ארה''ב תמיד הייתה נסיגה אחרי נסיגה והאמריקאים יודעים היטב שזוהי התאבדות לאומית. מפת הדרכים של בוש דורשת נסיגה לגבולות אושוויץ שבהם רוחב של ישראל הוא רק 10 קילומטרים. וארה''ב תמיד דורשת הקמתה של מדינה חמאסית/אש''פית עצמאית בלב ליבה של ארץ ישראל שפירושה הוא התאבדות לאומית ר''ל.
חזרה לגבולות 67 היא לא התאבדות, יהיה נחמד אם תצא מחוץ לבועה הימנית-קיצונית שלך ותסתכל על העובדות, חזרה לגבולות 67, אם תעשה בצורה הנכונה(בניגוד להתנתקות שהייתה שגיאה), יכולה להביא שלום ושגשוג לאזור.
ארה"ב לא מכירה בזכותנו לירושלים המזרחית, היא כן מכירה בזכותנו לירושלים המערבית, הכרה בשלטון שלנו על ירושלים המערבית משמעו פגיע במערכת היחסים של ארה"ב עם המדינותץ האסילמיות, הידידות איתנו חשובה מאוןד לארה"ב אך לכל דבר יש גבול, בעתיד, יש סיכוי שארה"ב תכיר בירושלים המערבית כחלק מישראל.
רוחב ישראל לעולם לא יהיה 10 ק"מ, אתה טועה ומטעה(אם תוכיח לי שאתה צודק אני אתנצל).
הקמת מדינה פסלטינית לא תעשה ללא הפתחה של הפלסטינים להפסקת הפעולות האלימות, הפרה של ההבטחה הזאת משמעה פגיע בסיוע לדמינה הפלסטינית, הפלסטינים יצאו מופסדים אם ימשיכו להלחם בנו.
ג. השם הציל אותנו מהתוכנית המרושעת הזאת כשהוא נתן לנו אוייבים ערבים כל כך טיפשים שהם דחו את ההצעות האמריקאיות. אבל זה לא ימשך לעולם ככה. במרוצת הזמן, יהיו ערבים יותר חכמים שיקבלו את ההצעות חס וחלילה, ואז כל היהודים שמפחדים מארה''ב ולא מהקב''ה יאמרו לנו שאין ברירה, אנו חייבים להתקפל. אז תראו שהעובדה שאנו בובה של ארה''ב תהיה הסוף שלנו חס ושלום.
השם לא הציל אף אחד בעבר והוא גם לא יציל אף אחד בעתיד.
עדיף לפחד מארה"ב ולא מהקב"ה, ארה"ב היא אמיתית ואילו הקב"ה קיים רקר אצל מי שמאמין בו.
ברר שאנחנו בובה של ארה"ב, אףאחד לא אוהב את המצבהזה, אבל אין לנו אפשרות אחרת, בלי הסיוע של ארה"ב לא נוכל להגן על עצמו לאורך זמן.
ד. אם לא נהיה מדינה עצמאית אם ריבונות יהודית אמיתית, אין לנו סיכוי לשרוד. ה"סיוע" הזה מארה''ב הוא רעל. הם לא נותנים לנו זאת כדי לעזור אלא כדי לשלוט עלינו לרעתנו. ולגבי האו''ם, ארה''ב לא רוצה שהאו''ם יפריע "לתהליך המדיני" עם החלטות כל כך אנטיישראליות שהן עלולות לעורר את עם ישראל להבין שעם לבדד ישכון - כשאנו לבד, הקב''ה עוזר לנו כמו במלחמת ששת הימים. (כשארה''ב דרשה שלא נתקוף בהתקפת מנע, והתעלמנו מהלחץ האמריקאי.)
שטויות, יש לנו ריבונות שהעולם מכיר בה, אם ננתק את היחסים עם ארה"ב זאת תהיה התאבדות לאומית, בלי הסיוע של ארה"ב לא נוכל להגן על עצמנו, הסיוע האמריקני מאפשר לצה"ל לרכוש אמל"ח ותחמושת, ובלי הסיוע המצב הכלכלי הקשה של הצבא יוחמר.
הסיוע הזה הוא לא רעל, הוא תרופה מרה שחייבים לבלוע אותה כי אחרת נמות.
אני חלא יודע מה איתך, אבל אני מוכן להיות בובה של ארה"ב ולשרוד במקום להפסיק להיות בובה ולהריח את הפרחים מלמטה.
הם נתנים לנו כי זה אינטרס שלהם, ארה"ב תומכת בנו כי זה טוב לה, לא כי היא רוצה להשמיד אותנו(כי אין לה אינטרס לעשות דבר כזה).
ארה"ב היא לא אנטי-ישראלית, אם היית יוצא מהבועה שלך היית יודע את זה.
הקב"ה לא יעזור לנו ולא יעזור, עדיף לנו לעבוד קשה כדי שהמדינה תשרוד במקום לתלות את תקוותנו במשהו שהסיכויים שהוא לא קיים יתר גבוהים מהסיכוי שהוא קיים.
|