19-12-2007, 10:27
|
|
|
|
חבר מתאריך: 03.11.02
הודעות: 21,199
|
|
אוי, מיץ קפוא של נבט החיטה (או איך שאני קורא לו - "מיץ דשא")
נראה לי כמו הדבר הכי אדיוטי בעולם.
רוב הסיכויים שמפאת העובדה שלא מדובר במיץ שנסחט זה עתה, ובמיוחד לאור תהליך ההקפאה, חלק גדול מהתכונות החיוביות של המיץ הלכו לאיבוד, וכך את נשארת בעיקר עם התכונות השליליות (כלומר, הטעם האיום).
כנ"ל לגבי בקבוקי מיץ הדשא שמכרים בחנויות טבע, או דוכנים להכנת מיץ שאמנם סוחטים בעצמם את מיץ הדשא, אבל במקום לטחון על המקום ברגע שהזמנת מוזגים לך מתוך מיכל שאוגר מיץ שהוכן מראש.
הפילוסופיה שלי היא, אם כבר סובלים, אז ממשהו טרי שבאמת מכיל את כל הויטמינים, האנזימים ונוגדי החמצון.
|